AcasăNewsProtest AUR la sediul ASF! Au blocat centrul Bucureştiului. Jandarmii au intervenit...

Protest AUR la sediul ASF! Au blocat centrul Bucureştiului. Jandarmii au intervenit de urgenţă! (VIDEO)

George Simion şi simpatizanţii AUR au iniţiat un protest în faţa sediului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), faţă de creşterea preţurilor RCA.

Liderul AUR a spus că va trece şi pe la alte instituţii.

Au blocat Splaiul Independenței!

Manifestația blochează circulația pe Splaiul Independenței, aproape de Piața Unirii. George Simion a încercat să intre în sediul ASF, însă jandarmii au baricadat intrarea.

Protestatarii scandează „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”, „ASF, Mafie!”, „Afară, afară, cu hoţii din ţară!”, „Ce vrem noi, e şi pentru voi!”, „PSD şi PNL, angajaţi la ASF”, „Hoţii de la ASF, să deschidă uşile!”, „Hoţii de la ASF, şi-au mărit salariile!”, „Să vă fie frică, poporul se ridică!”.

Simion contestă preţurile RCA

George Simion, împreună cu membri ai conducerii partidului şi mai mulți susținători, spun că au venit să protesteze în fața sediului Autorităţii de Supraveghere Financiară din cauza creşterii „necontrolate” a preţurilor RCA.

Şefii acestei instituţii au venit în Parlament, au trecut şase luni de zile, doar pentru a primi prime şi pentru a nu acţiona. De mult trebuia înfiinţat CEC Asigurări pentru a prelua acele asigurări obligatorii care erau la Astra, care erau Euroins.

CEC Asigurări putea fi un angajament al statului român pentru şoferii care nu îşi permit să-şi plătească poliţa de asigurare. Nu au făcut asta, actuala conducere are datoria de a veni în faţa Parlamentului şi, în primul rând, astăzi, de a discuta cu noi.

Să-l vedem pe domnul Petrescu şi să-i vedem pe cei doi vicepreşedinţi, care până mai ieri erau deputaţi, care sunt soluţiile lor pentru oamenii din stradă.

Vom fi aici, în faţa fiecărei instituţii care există degeaba şi există pe bani mulţi. Au 15 salarii pe an, au prime de vacanţă„, a declarat Simion.

Simion a zis că Jandarmeria le-a transmis că o delegaţie va fi primită pentru discuţii cu cei de la ASF, însă nu au fost primiţi.

„Aşa tratează câinii lui Ciolacu pe români”, a spus liderul AUR. El a anunţat că va merge alături de protestatari spre Piaţa Victoriei, la sediul Guvernului şi că în drum va trece şi pe la alte instituţii.

author avatar
Andrei Ștefan
628 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu este valabil pentru ca este politic protestul , asa spune tontul de Radu T udor si altii ca el .

    • Moderatorilor de la A3, cei de la RTV dar mai e si o doamna pe la Digi le-ar trebui o masuta, ca lui Badea.Vad ca le place sa vorbeasca mult.Sunt invitati care nu reusesc sa vorbeasca nici 30 secunde ca li se spune, hai mai repede, ca trebuie sa luam pauza.Moderatorii vorbesc 3 sferturi din emisiune .E o mare pacaleala.Astepti sa vezi ce opinie are invitatul X si nu intelegi nimic, ca vorbesc moderatorii, peste.
      Circ obositor, schimb canalul.

  2. nu asa se fac protestele.
    protestele se fac cum trebuie ca sa aiba efect pe termen lung si tot parvenitul si tradatorul si hotul sa inteleaga ca a trada tara si a lucra pentru interese străine este o treaba pe care a doua oara… nu va mai avea curaj s-o faca nimeni.
    si jandarmii… jandarmii pentru cine lucrează?
    jandarmii nu platesc rca foarte scump, taxe si impozite nesimtite?
    data viitoare protestele sa fie conduse de jandarmi si tâlharii lobby-sti de la asf sa primeasca rasplata exact dupa munca depusa.

  3. -Jandarmii au intervenit de urgenţă?
    -animalele alea cu „norma de hrana”?
    -BLESTEME!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger