AcasăNewsProtest anti-restricţii cu scandal în Piaţa Universităţii! Jandarmii au intervenit în forţă...

Protest anti-restricţii cu scandal în Piaţa Universităţii! Jandarmii au intervenit în forţă (VIDEO)

protestProtest anti-restricţii cu scandal în Piaţa Universităţii! Jandarmii au intervenit în forţă

Noi proteste față de restricțiile impuse în România în contextul pandemiei de COVID-19 au avut loc, pentru a doua seară la rând, în Bucureşti, în Piața Universității, și în câteva mari orașe ale ţării.

La Universitate, un bărbat a fost ridicat de către jandarmi. Protestele sunt organizate de către AUR. Manifestanţii au strigat „Libertate” și „Jos Guvernul”. De asemenea, au adus un banner de mari dimensiuni ce mesajul „Libertate”.

Unul dintre protestatari a fost ridicat de către jandarmi, fiind luat pe sus și băgat într-o dubă a Jandarmeriei.

Cum a explicat Jandarmeria folosirea forţei?

Jandarmeria a transmis luni după-amiază un comunicat în care a precizat că bărbatul a devenit agresiv, motiv pentru care a fost dus la secția de poliție

În legătură cu imobilizarea unei persoane, în zona adunării publice din Piața Universității, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Bărbatul a refuzat să poarte masca de protecție, motiv pentru care i s-a pus în vedere să se legitimeze.

A refuzat legitimarea, a devenit agresiv, a adresat injurii și a refuzat solicitarea jandarmilor de a-i însoți la secția de poliție, în vederea stabilirii identității, conform procedurii în vigoare. A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor și a lovit cu picioarele.

Prin urmare, a fost reținut și condus la secția de poliție, pentru luarea măsurilor legale ce se impun„, au explicat jandarmii.

Partidul AUR susţine protestul

România fierbe și își vrea libertatea înapoi. Guvernul e surd și mut. Presa corupta tace complice. Astăzi (n.r. – luni, ora 17:00) ieșim, din nou, în stradă, în fața Prefecturii din fiecare județ. În București ne vom alătura protestului din Piața Universității. Libertate!„, a susținut AUR.

Cei de la partidul AUR mai spuneau că ”trăim într-un stat în care Guvernul își sechestreză proprii cetățeni și îi terorizează zi de zi cu amenințări, statistici panicarde și amenzi. Suntem cu toții în arest la domiciliu pentru o faptă pe care nimeni nu a comis-o.

author avatar
Andrei Ștefan
349 afisari

2 COMENTARII

  1. E care pe care, baieti, asta e, ce nu se intelege ? Voi chiar credeti ca pe aia din Guvern, si pe musulmanul ala ratat de Arahat il intereseaza undeva de poporul roman ? Bai, astia sunt niste criminali de cea mai joasa speta, ii doare fix in karici de ceilalti !! 🙂 Sa vedem in ce bunkare se vor ascunde cand vine haosul adevarat, asta e o adiere de vant fata de ce va fi prin toamna, prin iarna, si fata de ce va fi anul viitor !! 🙂 Arahat, ne-credinciosule, astia iti pregatesc ceva, desteptule ce esti !! 🙂 Explica-le cum e cu protocoalele mortii, doktor Mengele era chiar stilat pe langa tine, arivistule de cativa lei ce esti !! 🙂 Vezi ca o sa arunce astia cu papucii in tine, arabule !! 🙂

  2. suna ca iadul cand auzi ca la piata universitatii in aerul liber de la revolutie incoace l au arestat sau mai mult burdusit pe un cetatean ca nu avea o masca pe care anpc spune ca sunt neconforme !!!!!!!!!!!era unul din jandarmi cu toata burta si sunca pe dinafara calare pe el saracul,ei platiti doar pt aparare a cet.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger