AcasăNewsProtest al studentilor de la Universitatea Bucuresti

Protest al studentilor de la Universitatea Bucuresti

Peste 100 de studenti de la Universitatea Bucuresti au iesit, miercuri, in strada pentru a protesta impotriva presedintelui Senatului Universitatii.

Studentii il acuza pe profesorul Vlad Nistor de actiuni ilegale, atitudine dictatoriala si lipsa de interes pentru problemele lor.

Conform B1TV, studentii sustin ca au pus la cale protestul din cauza situatiei deplorabile in care au ajuns atat ei, cat si reprezentantii lor din Senatul Universitatii Bucuresti. De asemenea, studentii se plang ca profesorul Vlad Nistor „este arogant si ii trateaza pe studenti ca pe niste gunoaie”.

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii, si profesorul Vlad Nistor i-a invitat pe studenti in aula Facultatii de Drept, la o sedinta care a durat o ora. Vlad Nistor si-a asumat raspunderea pentru problemele avute in colaborarea cu studentii, dar a precizat ca actiunea acestora nu este justificat.

In ciuda sedintei, situatia a ramas tensionata, studentii fiind nemultumiti, mai ales ca s-a pus si problema apartenentei lui Vlad Nistor la un partid politic.

sursa foto: edu-news.ro

author avatar
Cristi Ionita
540 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger