AcasăNewsProtest al angajatilor din Portul Constanta care se opun ca Primaria sa...

Protest al angajatilor din Portul Constanta care se opun ca Primaria sa primeasca noi actiuni in port

Aproximativ 300 de angajati din Portul Constanta au protestat luni dimineata in fata sediului Administratiei Porturilor Maritime, nemultumiti ca 13% din actiunile APM ar urma sa treaca la Consiliul Local Constanta, ceea ce va insemna ca Ministerul Transporturilor nu va mai fi actionar majoritar.

Nemultumiti de decizie, angajatii au anuntat ca timp de trei zile vor iesi in strada pentru a-si striga nemultumirile, noteaza realitatea.net.

Pus in fata acestei probleme, ministrul Transporturilor a cerut un punct de vedere de la Comisia Europeana, dupa care urmeaza sa se ia o decizie, a anuntat Dan Sova.

Si membrii organizatiei patronale ”Operatorul portuar” Constanta si-au suspendat activitatea, pentru a se alatura protestelor.

Presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor Portuare, Mircea Burlac, a anuntat ca protestele angajatilor din Portul Constanta vor continua marti si miercuri, urmand sa fie reluate apoi dupa alegerile europarlamentare. Protestele vor avea loc in fata sediului Administratiei Porturilor Maritime Constanta, intre orele 7.00 si 9.00.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger