AcasăNewsProstie pe fata sau PNL in pielea goala

Prostie pe fata sau PNL in pielea goala

Ludovic Orban si-a obligat partidul la nudism politic

Dupa cum merg lucrurile, e tot mai limpede ca jalba lui Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila nu a picat din senin. Dormea si el linistit, in calitate de cetatean, nu de penelist si nici de lider de partid, cand, de sub pat, a iesit spiritul civic si l-a luat la palme? Scoala-te, Orbane, ca Viorica Dancila, in calitate de premier, de femeie de partid social democrat si de cetatean vandut intereselor lui Dragnea s-a dat cu o putere straina? Hai, bre, chiar asa? Ludovice, sunt de acord ca suntem o tara de nebuni, dar nu de cretini. Tu, ce faci acum, ne iei de tampiti?

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> si a obligat partidul la nudism politic

Da-mi un singur motiv, mare doctrinar ce esti, sa cred ca, in calitate de presedinte PNL si manipulant politic, nu te-au cautat niste tipi scortosi care ti-au pus un plic in brate si ti-au spus ca a zis sefu’ sa semnezi?

Ideologul profund care este

Nu vreau sa analizez plangerea depusa la Parchet. Mi-e de ajuns ca am regasit acolo scheletul celor mai neinspirate discursuri ale lui Iohannis. I-am regasit sintagmele si formularile fade, ba chiar si scrasnetul de masele si rictusul necontrolat. Macar aici e sincer, se vede pe fata lui ca, atunci cand vorbeste de PSD, il uraste cu mare drag, fara a mai fi nevoie sa se prefaca. Nu vreau nici sa ma lansez in speculatii cu privire la autorul scrierii. Poate fi opera unor ganditori de la curtea Angelei Merkel, zice presa, dupa cum poate fi si mintea antrenata a unor servicii, oricare vrei tu, Ludovice. Tot din presa am luat-o. Poate fi, in egala masura, si rodul gandirii lui Iohannis, dar aici am rezerve mari. Mie mi se pare ca recitarea oricarei declaratii mai lungi de 15 minute deja il extenueaza, darmite sa scrie un pomelnic de 20 si ceva de pagini. Stiu ca tu il iubesti mult pe Iohannis, sincer, curat si deschis, nu cum o fac eu, dar la fel de sincer. Dar, pentru ca asta voiam sa-ti spun, ideologule profund care esti tu ideolog, nu vad de ce e nevoie sa te faci pres la picioarele lui si sa compromiti iremediabil ideea de liberalism, dupa cum l-a lasat Bratianu sa fie.

Dancila a dus tara la sacosa

Si mai vreau sa-ti spun, marete lider de partid, ca pana si cei mai inceti la minte cetateni ai tarii si-au dat seama de manevra ta infantila pe de o parte si, sa ma ierti, slinoasa pe de alta. Da’ slinoasa, nu gluma. Atat de slinoasa incat cochetez cu ideea ca jegoasa parca ar fi mai nimerit sa-i spun. Pai n-ai spus tu la toate posturile de televiziune, ma rog, la alea care au avut chef de tine, ca plangerea penala iti apartine, ca cetatean cinstit si mai cum ai spus tu acolo, si ca ti-o asumi in totalitate? Foarte tare, ma gandeam chiar sa te apreciez. Cugetam, in sinea mea, uite unul care face o prostie si are curajul sa si-o asume. Si, cand colo? Ai trantit repede un Birou Executiv la PNL-ul tau si ai cerut vot de sustinere pentru plangerea depusa. Aoleu! Da’ de ce? Nu ti-o mai asumai? Asa de putin te-a tinut snaga de cetatean onest si revoltat, care a simtit ca premierul duce tara, in sacosa, unei puteri straine?  Fii sincer, ai gandit ca e mai bine sa bagi si partidul in… pardon?

Ordin de zi pe unitate

Culmea este ca PNL iti sustine plangerea. Altfel zis, si-o asuma, desi nu e a lui. Degeaba a facut valuri partidul ca e opera ta si, ca atare, te priveste. Degeaba s-a agitat Alina Gorghiu si doar ca nu ti-a varsat in crestet tucalul unei politici pe care nici dracul nu o mai intelege. Degeaba ti-a cerut Catarama demisia, declarandu-se in total dezacord cu tine. Degeaba Ilie Bolojan, poate cel mai important liberal al momentului, s-a opus, inclusiv la vot. Lucrurile sunt clare, Orbane. S-a dat ordin de zi pe unitate ca partidul sa sustina porcaria asta. Si mie imi spune flerul ca nu a venit de la tine, pentru ca, in mare masura – prea mare – PNL a dovedit ca se disociaza de tine aratand, astfel, cat te pretuieste si cat de mult chef are sa scoata castanele din foc pentru tine. Sa nu ma intrebi niciodata, atunci de unde a venit ordinul. Refuz sa cred ca nu stii. Ai privit, vreodata, gardul de la Cotroceni drept in ochi? Ia incearca!

author avatar
Valentin Boeru
1.913 afisari

1 COMENTARIU

  1. Politicianul organ este sub imperiul achitarii din dosarul facut special pentru a fi inlaturat de la candidatura la primaria capitalei,ceva real a fost acolo de a intrat frica in oasele organului de nici acum nu si-a revenit.Mutalakul a fost impins spre sinucidere politica de stapana lui,asigurandu-l ca va primi cadou un nou mandat de cinci ani de confortabilitate ca(k) guvernator al coloniei.Stie oare in ce s-a bagat Mutalakul,la randul lui impingandu-l spre prapastie si pe organ,crezand ca are spatele asigurat de stapanii bruxellechezi,nu cred ca il va ajuta cu ceva.Sper ca actiunea iresponsabila a politicienilor din colonie sa nu se rasfranga negativ asupra nostra,stiind ca oalele sparte (in capul nostru) le plateste de regula poporul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger