AcasăNewsPropunerea lui Dumitru Dragomir: "La banii lui, Gigi Becali ar trebui sa...

Propunerea lui Dumitru Dragomir: „La banii lui, Gigi Becali ar trebui sa se opereze la Spitalul 9”

Despre Gigi Becali s-a tot vorbit in ultimele noua luni, de cand este incarcerat, mai ales dupa ce s-a aflat ca are mari probleme de sanatate.

S-a spus despre afacerist ca ar face orice pentru a se putea opera in strainatate, dar magistratii i-au refuzat aceasta solicitare.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, vine cu o solutie inedita prin care ar putea impaca si capra si varza.

„Gigi Becali doreste sa fie operat de un medic celebru din strainatate? La cati bani are, il aduce pe medicul respectiv cu toata echipa lui in blocul operator al Spitalului 9 din Bucuresti (unde facea operatii pe creier profesorul Ciurea), care este dotat cu aparatura de ultima generatie. El poate fi operat cu succes in tara” este anuntul facut de Dumitru Dragomir la lansarea site-ului sau personal, oracoluldelabalcesti.ro.

Dragomir i-a atacat dur atat pe avocatii lui Becali, „se dau in spectacol aiurea, doar pentru onorariul gras luat de la familia lui Gigi”, dar si pe judecatori si pe cei care lucreaza in sistemul penitenciar, „toti judeca dupa criterii invechite, fara sa stie ca lumea si legile europene s-au schimbat si nu admit ca un puscarias este si el om, cu calitati si defecte, si ca puscaria nu mai este, ca pe vremuri, locatie de exterminare”.

author avatar
Cristi Ionita
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger