AcasăNewsPropunerea de revocare a procurorului general Lazar, aviz negativ in CSM

Propunerea de revocare a procurorului general Lazar, aviz negativ in CSM

Dupa ce au ascultat atat punctul de vedere al ministrului Justitiei – cel care a propus, luna trecuta, revocarea lui Augustin Lazar -, cat si pe cel al procurorului general, reprezentantii Sectiei pentru procurori de la Consiliul Superior al Magistraturii au decis, prin vot, asupra avizului consultativ asteptat de la CSM.

Ulterior s-a aflat ca, Sectia in cauza „a avizat negativ solicitarea ministrului justitiei privind revocarea din functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a domnului Augustin Lazar”. Si ca a fost o hotarare luata cu majoritate de voturi, unicul care a votat in favoarea avizului fiind ministrul insusi.

Pasul urmator este redactarea motivarii hotararii Sectiei pentru procurori si trimiterea ei catre Ministerul Justitiei. Amintim ca decizia in cazul cererii de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general o va lua presedintele Iohannis.

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce sa-l intereseze pe Tudorel avizul negativ al CSM? El merge mai departe cu aberatia lui de raport pana cand presedintele i-o va arunca la cosul de gunoi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger