AcasăNewsPronuntarea in dosarul "Matusa Tamara", amanata pentru 15 decembrie

Pronuntarea in dosarul „Matusa Tamara”, amanata pentru 15 decembrie

Magistratii ICCJ au amanat pentru 15 decembrie pronuntarea in dosarul „Matusa Tamara”, in care sunt acuzati fostul premier Adrian Nastase, consilierul acestuia, Ristea Priboi si Ioan Melinescu, fostul sef al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a amanat, miercuri, pronuntarea in dosarul „Matusa Tamara”, pentru data de 15 decembrie. Magistratii vor anunta saptamana viitoare decizia cu privire la acuzele aduse de catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA) fostului prim-ministru Adrian Nastase, consilierului acestuia Ristea Priboi si fostului sef al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB) Ioan Melinescu, anunta realitatea.net.

ICCJ a incheiat pe 24 noiembrie cercetarea judecatoreasca in cazul „Matusa Tamara”. Fostul premier Adrian Nastase a fost trimis in judecata de catre DNA pentru dare de mita, Ioan Melinescu, presedinte al ONPCSB intre anii 2001-2004, pentru sustragere sau distrugere de inscrisuri, luare de mita si divulgare de informatii, iar Ristea Priboi, consilier al fostului prim-ministru, fost deputat in perioada 2000-2004, pentru complicitate la luare de mita si la dare de mita, potrivit sursei citate.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger