AcasăNewsPromotii si super tombole la Carrefour Colosseum

Promotii si super tombole la Carrefour Colosseum

Pana la finele anului, Carrefour va mai deschide inca 2 hipermarketuri la Botosani si Deva si inca 8 supermarketuri

Carrefour, primul grup de distributie din Europa si al doilea din lume, a deschis, ieri, cel de-al 24-lea hypermarket Carrefour din Romania in parcul de retail Colosseum, Sos. Chitilei nr.284, sector 1.

Pana la finele anului, Carrefour va mai deschide inca 2 hipermarketuri la Botosani si Deva si inca 8 supermarketuri

Cel de-al 8-lea hipermarket Carrefour din capitala, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 8.400 m2 , va raspunde nevoilor bucurestenilor respectand in totalitate aceeasi strategie de a oferi cele mai mici preturi zilnic.

Noul hypermarket Carrefour pune in practica un nou concept comercial pentru a simplifica accesul si vizibilitatea in magazin pentru clienti, dar in acelasi timp, pentru a le oferi o atmosfera placuta la cumparaturi. Noutatile constau in reorganizarea raioanelor pe universuri de consum astfel:

universul de casa – raioanele cu produse pentru casa au fost reorganizate astfel incat toate produsele se regasesc in acelasi loc.

universul de moda – include universurile vestimentare dedicate femeilor, barbatilor, copiilor si bebelusilor, precum si universul de incaltaminte.

produsele electronice si electrocasnice – oferta Carrefour pune accent pe ultimele gadgeturi si inovatii de pe piata si in acelasi timp, pe servicii de consiliere la raft si livrare gratuita, la domiciliu, pentru obiectele voluminoase.

produsele proaspete, in special zona de legume-fructe sunt prezentate punandu-se accent pe prospetime si pe produsele romanesti.

Cu ocazia deschiderii, Carrefour Colosseum a pregatit promotii si tombole exclusive:

– 18.10-16.11. 2011-  premii in electronice si electrocasnice. Marele premiu va fi un autoturism Peugeot 206+.

– Joi, 22 octombrie, ora 18:00, Carrefour si parcul de retail Colosseum organizeaza  un mare concert in parcare unde vor canta: Stefan Banica jr., Andra si Alex Velea.

author avatar
eNational
1.363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger