AcasăNewsProiectul de Cod Fiscal, aprobat joi intr-o sedinta extraordinara

Proiectul de Cod Fiscal, aprobat joi intr-o sedinta extraordinara

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, joi, va fi organizata o sedinta extraordinara de Guvern pentru aprobarea Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala.

Sedinta extraordinara va incepe la ora 11.00, iar premierul Victor Ponta le-a atras atentia ministrilor sai ca „pana atunci trebuie ca toate proiectele sa fie avizate pentru a putea fi aprobate. Cei mai multi ati fost de acord cu proiectele, dar nu le-ati semnat”.

Victor Ponta a precizat ca Noul Cod Fiscal putea intra in functiune mult mai repede, „dar procedurile ne-au omorat”. De asemenea, premierul a anuntat ca „joi vom discuta observatiile si propunerile pe care le au ministrii si vom pune forma finala pe site pentru ca cele doua proiecte sa mearga la Consiliul legislativ, iar saptamana viitoare sa ajunga pe masa Senatului”.

Dupa aprobarea Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala, ministrul Finantelor, Darius Valcov, va fi schimbat din functie. Acesta este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de comiterea mai multor infractiuni in perioada in care era primar la Slatina. Valcov si-a depus demisia inca de saptamana trecuta, iar aceasta i-a fost aprobata, insa premierul Victor Ponta i-a cerut sa mai ramana in functie pana la aprobarea celor doua Coduri.

author avatar
Cristi Ionita
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger