AcasăNewsProiectul “Actiuni strategice pentru dezvoltare strategica” va fi prezentat marti in Capitala....

Proiectul “Actiuni strategice pentru dezvoltare strategica” va fi prezentat marti in Capitala. Afla detalii!

Austromed Holding srl, in parteneriat cu bit education & consulting Romania srl, Asociatia Comunelor din Romania si expertul transnational bit management Beratung GmbH, organizeaza marti, 2 decembrie 2014, ora 11.00, la Hotel Ramada Majestic (Calea Victoriei nr. 38-40), sala Academiei, o conferinta de presa pentru prezentarea proiectului “Actiuni strategice pentru dezvoltare strategica”.

Obiectivul general al proiectului se aliniaza contextului generat de nevoile pietei muncii din Romania si vizeaza facilitarea integrarii ocupationale, deschizand grupului tinta participant perspectiva unui loc de munca atractiv si durabil, capabil sa ii asigure un venit decent. In acest scop, parteneriatul condus de Austromed Holding srl efectueaza cursuri de calificare in profesii cu inalta valoare sociala, aflate in expansiune in Romania si cu mare cautare in tari dezvoltate ale Uniunii Europene: “ingrijitoare batrani la domiciliu”, “ingrijitoare copii la domiciliu” si “ospatari”.

Cursurile de calificare pot fi completate cu cele de perfectionare: „competente informatice”, pentru dezvoltarea abilitatilor de lucru cu computerul si „competente antreprenoriale”, indispensabile infiintarii si conducerii propriei afaceri.

Pentru facilitarea angajarii, grupul tinta va beneficia de consiliere profesionala si mediere pe piata muncii.

Cursurile, consilierea profesionala si medierea muncii sunt gratuite, la aceste activitati putand lua parte orice persoana inactiva sau ocupata in agricultura de subzistenta, cu domiciliul in regiunea Bucuresti-Ilfov si in judetele Teleorman, Dambovita si Prahova. Participantii vor primi subventii pe toata durata prezentei la cursuri.Proiectul, in valoare totala de 15.774.731,30  lei, se desfasoara pe parcursul unei perioade de 18 luni si se va incheia cel tarziu la data de 27 septembrie 2015.

In cadrul conferintei de presa, dl. Alexandru Lapusan, manager de proiect, dl. George Enescu, responsabil activitati transnationale in cadrul bit education & consulting Romania si dl. Sergiu tara, reprezentantul Asociatiei Comunelor din Romania, vor prezenta pe larg avantajele proiectului si cursurile la care vor putea participa apartenentii grupului tinta.

author avatar
eNational
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger