AcasăNewsProiect inedit la RAO: 365 de zile, 365 de reduceri. Descoperă cartea...

Proiect inedit la RAO: 365 de zile, 365 de reduceri. Descoperă cartea zilei!

Având ca principal scop să încerce să îi aducă pe români mai aproape de cărți și să încurajeze lectura în familie, Editura RAO a început cea mai mare campanie derulată vreodată – o promoție ce va dura nu ai puţin de un an de zile.

Concret, timp de 365 de zile, 365 de cărți vor putea fi comandate la prețuri speciale cu reduceri de peste 50%. Se pune accent pe alegerea titlurilor, astfel încât cititorii să aibă şansa de a găsi ceva potrivit pentru toate vârstele şi gusturile, din toate domeniile de interes: de la thrillere incitante, la dramă, cărți de dragoste, fantasy, istorie, memorii, cărți ilustrate, enciclopedii pentru adulți, tineri și copii.

Aşadar, nu uitaţi: a început cea mai mare campanie de lectură și reduceri #365decarti!Urmăriți în fiecare zi hashtag-ul #365decarti pe conturile de Facebook și Instagram ale editurii și veți descoperi cartea zilei, o recenzie de la cei mai buni bloggeri din domeniu și discount-ul aplicat acesteia. În fiecare zi editura va dezvălui o nouă carte și timp de o săptămână puteţi beneficia de discount-uri spectaculoase.

Intraţi pe #3365decarti pentru a afla care este cartea zilei!

author avatar
Andrei Coman
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger