AcasăNewsProiect destinat investitiei in resurse umane, prezentat la Alexandria!

Proiect destinat investitiei in resurse umane, prezentat la Alexandria!

Va ganditi sa obtineti calificare in profesii tot mai cerute in Romania si foarte cautate in Uniunea Europeana? Proiectul „Investitie in resurse umane, mai multe sanse la ocupare – INVEST” va poate fi de ajutor!

Miercuri, la ora 11, la Primaria Alexandria, in prezenta edilului Victor Dragusin, va avea loc o conferinta de presa in care va fi prezentat acest proiect organizat de Austromed Holding SRL, in parteneriat cu bit education & consulting Romania SRL si expertul transnational bit management Beratung GmbH. In cadrul conferintei de presa vor prezenta acest demers George Enescu, responsabil activitati transnationale si Herwig Simoner, directorul partenerului din Austria, bit management Beratung GmbH.

Proiectul in cauza vizeaza facilitarea integrarii ocupationale a doritorilor, in vederea obtinerii unui loc de munca si a unui venit decent. In acest scop, parteneriatul condus de Austromed Holding efectueaza, se precizeaza intr-un comunicat de presa, cursuri de calificare in profesii tot mai cerute in Romania si cu mare cautare in tari dezvoltate ale Uniunii Europene: „ingrijitori de bolnavi si batrani la domiciliu”, „baby-sitter” si „barmani”.

Aceste cursuri, precum si consilierea profesionala si medierea muncii sunt gratuite. La ele se pot inscrie orice persoana inactiva sau aflata in somaj de lunga durata, cu domiciliul in regiunea Bucuresti-Ilfov, judetele Teleorman, Dambovita sau Prahova. Participantii vor primi subventii pe toata durata prezentei la cursuri, mai mentioneaza organizatorii.

Este vorba despre un proiect in valoare de peste 13 milioane de lei, care se desfasoara pe durata a 18 luni, urmand sa se incheie, cel mai tarziu, pe 27 septembrie anul viitor.

Sursa foto: perfecte.ro

author avatar
eNational
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger