AcasăNewsProiect depus în Senat: Montarea obligatorie a repartitoarelor de căldură în apartamente...

Proiect depus în Senat: Montarea obligatorie a repartitoarelor de căldură în apartamente se prelungește cu un an

sursa foto: gds.ro

Liberalii au depus la Senat – Camera Superioară a Parlamentului – un proiect de lege ce prevede că montarea obligatorie a repartitoarelor de căldură în apartamentele de bloc se prelungeşte cu un an, până la 31 decembrie 2024. Anunțul a venit luni, 20 noiembrie.

Totodată, s-a aflat că inițiatorii proiectului vor compensarea costului achiziţiei şi montării acestor dispozitive pentru categoriile vulnerabile, în limita a 750 lei/locuinţă.

Beneficiarii, persoanele care au primit deja cardurile de energie

„PNL a depus azi, la Senat, un proiect de lege prin care montarea obligatorie a repartitoarelor de căldură în apartamentele de bloc se prelungește cu un an, până la 31 decembrie 2024.

Inițiatorii liberali vor compensarea costului achiziției și montării acestor dispozitive pentru categoriile vulnerabile, în limita a 750 lei/locuință. Beneficiarii sunt persoanele care au primit deja cardurile de energie, cu care pot plăti facturi la electricitate, gaz sau încălzire.

Acest ajutor va putea fi folosit și pentru plata sumei care depășește subvenția de 750 lei din costul repartitoarelor”, anunță luni, 20 noiembrie, reprezentanții partidului condus de către Nicolae Ciucă, într-o postare pe pagina oficială de Facebook a formațiunii politice.

Conform precizărilor PNL, proiectul legislativ este inițiat de către ministrul liberal al Energiei, Sebastian Burduja, alături de senatorii PNL Roberta Anastase, Toma Petcu, Mihail Veștea, dar și de alți parlamentari. „Mai semnează președintele Comisiei de Energie din Senat și cel al Comisiei de Industrii din Camera Deputaților”, conform postării de pe pagina de Facebook a PNL.

author avatar
Andrei Coman
397 afisari

2 COMENTARII

  1. Ciuca, eu am platit repartitoarele, dar nu 700 lei ci doar 70 lei/repartitor, adica cca. 300 lei in total.
    Asa ca, mai slabeste-ne cu pomenile populiste fiindca nu sint actiuni DEMNE DE URMASII LUI BRATIANU DIN PLENITA.
    SA PUNA TOATA LUMEA REPARTITOARE ACUM, ASA CUM A ZIS STAPINA TA, URSULA !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger