AcasăNewsProgramul mijloacelor RATB care circula in noaptea de Revelion!

Programul mijloacelor RATB care circula in noaptea de Revelion!

In cazul in care va pregatiti deja de petrecerea pentru noaptea dintre ani si va ganditi sa va lasati autoturismele personale acasa si sa folositi mijloacele de transport in comun de suprafata, aflati ca acestea vor circula de Revelion, dupa un program special.

Au mai ramas doar cateva zeci de ore pana la trecerea in noul an, 2014. Si cum mai toata lumea cauta solutii pentru a ajunge mai rapid la petrecerile de Revelion, in cazul in care nu vreti sa fiti sofer in noaptea dintre ani, sau nu va propuneti sa apelati la un taxi, aveti solutia transportului in comun. Astfel, daca aveti in plan sa circulati cu un tramvai, autobuz sau troleibuz, RATB a anuntat ca in noaptea de Revelion – 31 decembrie 2013/01 ianuarie 2014, vor functiona tramvaiele 1 si 41, precum si cele 25 de linii de noapte, care circula la un interval de 40 de minute (vezi parcursul lor AICI). In timp ce tramvaiele liniei 41 (cunoscut ca „metroul usor”-n.r) vor opri in statii la fiecare 15 minute, cele ale liniei 1 vor avea un interval de succedere de 20 de minute.

Totodata, calatorii sunt informati ca mijloacele de transport ale RATB vor circula dupa un program corespunzator unei zile de weekend, in perioada miercuri, 1 ianuarie- duminica, 5 ianuarie 2014.

In cazul in care va este util sa folositi liniile preorasenesti, aflati ca mijloacele de transport care fac legatura intre Capitala si zonele limitrofe vor circula conform unei zile obisnuite de lucru, marti, 31 decembrie, respectiv vineri, 3 ianuarie 2014, in timp ce in zilele de 1, 2, 4 si 5 ianuarie 2014, parcul auto va fi adaptat programului corespunzator unei zile de sarbatoare.

495 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger