AcasăNewsProgramul de finanțare nerambursabilă 2022 al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni continuă!

Programul de finanțare nerambursabilă 2022 al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni continuă!

Vin vești de la Guvern, mai exact de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni!

Programul de finanțare nerambursabilă 2022 al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni continuă. Iar vineri, 16 septembrie, a fost lansată o nouă sesiune de depunere de cereri de finanțare de proiecte.

Termenul-limită pentru depunerea dosarelor

E important de avut în vedere faptul că, din câte s-a anunțat oficial, termenul-limită pentru depunerea dosarelor este 30 septembrie. Adică doritorii mai au mai puțin de două săptămâni pentru a face acest lucru.

Astfel, sunt așteptate cu propuneri de proiecte asociaţiile, fundaţiile, unităţile de cult, organizaţiile neguvernamentale ale românilor de pretutindeni, organizaţiile internaţionale, cât și persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de drept public sau privat din România sau din străinătate care utilizează finanțări nerambursabile pentru derularea de proiecte sau acțiuni în sprijinul românilor de pretutindeni.

Și tot de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni s-a mai anunțat că în cadrul acestei sesiuni, solicitanții eligibili pot depune un singur proiect. Însă, în același timp, sunt eligibili și cei care au depus două cereri de finanțare în sesiunea februarie-iunie 2022.

Cei interesați de acest program află și că „perioada de desfășurare a proiectelor este cuprinsă în intervalul 1 octombrie – 30 noiembrie 2022, cu excepția celor care marchează Ziua Națională a României (1 Decembrie)”.

Mai multe informații și documentele necesare, AICI.

author avatar
Andrei Coman
251 afisari
Zenville