AcasăNewsProgramul Ciolos: sex pe apucate!

Programul Ciolos: sex pe apucate!

Dacian Ciolos este transant. Sexul nu e cu juma' de kil la fiecare, e cu cine apuca

Dacian Ciolos a fost dezgropat. I s-a dat cu apa rece pe frunte si, catinel, catinel, este scos la plimbare, sa-l vada lumea cat este de proaspat. Chiar sa fie degeaba spalarea mortului? S-o fi rapus pe Esca dorinta de a-l avea ca invitat la Europa FM mai mult pentru panoplie sau, pur si simplu, nu avea subiecte? Nu cred ca bagarea lui in seama e facuta doar pentru ca se plictisea pe acasa, acompaniind-o la pian pe Valerie. Miroase a scenariu pus la dospit in laboratoarele de la Cotroceni & SRI, care ii pregatesc schimbarea la fata pentru revenirea in motul puterii.

Dacian Ciolos este transant. Sexul nu e cu juma’ de kil la fiecare, e cu cine apuca

Nu a fost de ajuns ca numirea lui ca premier a fost cea mai idioata gluma pusa la cale de Casa de cultura „Iohannis si Asociatii”. Se poate repeta, pentru ca strada, stimulata, dar si excitata  de importanta care i se acorda, o va cere. Personajul va fi acelasi, acum cosmetizat si cu reale porniri de macho.

Mai usor cu transparenta, sefu‘!

Sigur, nu il poti readuce la Palatul Victoria pe acelasi Ciolos fara sa il faci mai uman, fara sa ii ridici mingea la fileu ca sa iti raspunda ce vrea el. Trucul e vechi, dar, ca sa convingi auditoriul, mai pui un strop de culoare care sa dea vorbelor imaginea de interviu neconventional. Altfel, nu se justifica prezenta lui pe post doar pentru a povesti cum a crescut el la tara, cat de silitor a fost la liceu si la facultate, cum a cunoscut-o pe Valerie, sotia, si alte banalitati. Chiar nu interesa pe nimeni povestea lui de viata, la fel de anosta ca a oricarui student fara bani in buzunare. Dar e cu totul altceva sa-l intrebi pe fostul premier cand face sex, nu? Cand prefera, dimineata sau seara? Iar Ciolos, ce sa spuna? Cand apucam! Asa deci, gandesc eu, carevasazica programul lui de guvernare s-a inspirat dupa sexul din familie? Pe apucate? Cine a apucat, bine, si cine nu, nu? Si ma opresc aici, imbrancindu-mi imaginatia, caci Julien vorbea si de transparenta, in general, Doamne iarta-ma!

Nu e viol, bre?

Impingerea lui Ciolos in fata este evidenta. Iohannis nu da inapoi in batalia lui pentru demolarea Guvernului Grindeanu, dar refuza sa raspunda la intrebarea de ce trebuie daramat Guvernul? Ca PSD il scoate din minti se vede din propria lui atitudine, dar care sunt motivele? Eu cred ca pentru ca partidul nu tine cont de respectarea profunda a valorilor europene in materie de amor liber si sanatos. Altfel spus, sex cu minorii, cat mai fragezi, amor nebun cu vreo mamaie neputincioasa sau proaspat scoasa din cosciug sau cu orice Joiana care se uita languros la noi. Mai mult, PSD nu tine cont de opiniile justitiei independente, care, prin judecatorul Cristi Danilet, cugeta ca daca animalul nu tipa de durere nu e viol. Asa, incep sa inteleg nemultumirile lui Iohannis. PSD s-a bagat la guvernare, dar nu poate rezolva problema sexului in Romania. Doar Ciolos o poate rezolva. Pe apucate.

author avatar
Valentin Boeru
1.844 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger