AcasăNewsProgramul anunțat de STB. Cum vor circula autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din...

Programul anunțat de STB. Cum vor circula autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din Capitală în Vinerea Mare și în a doua zi de Paște

sursa foto: Facebook/Societatea de Transport București - STB SA

Au mai rămas foarte puține zile până la Sărbătorile Pascale. Iar locuitorii Capitalei care vor merge la lucru, folosind mijloacele de transport în comun, dar și cei care au diverse drumuri de făcut prin oraș, inclusiv pentru a face cumpărături pentru masa de Paște află după ce program vor circula vehiculele STB în Vinerea Mare.

Societatea de Transport București a anunțat miercuri, 12 aprilie, că în Vinerea Mare și în a doua zi de Paște, vehiculele STB SA – și anume autobuzele, troleibuzele și tramvaiele – vor circula după un program de duminică.

Ce mijloace de transport vor circula în noaptea de Înviere

Având în vedere Sărbătorile Pascale, vineri, 14.04.2023 şi luni, 17.04.2023, liniile de transport public vor funcţiona conform programului unei zile de duminicǎ.

Totodată, în noaptea de Înviere, 15/16.04.2023, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 783, conform programului obișnuit. Suplimentar, STB SA va menține în circulație până la ora 03:00 tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 20 de minute”, se menționează în comunicatul STB.

Programele de circulație pentru fiecare linie de transport vor putea fi accesate AICI: https://stbsa.ro/ora_statii.

author avatar
Andrei Coman
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger