AcasăNewsProgram prelungit la metrou, în București. Se întâmplă luni, 28 iunie. Motivul

Program prelungit la metrou, în București. Se întâmplă luni, 28 iunie. Motivul

Program prelungit la metrou, în București. Se întâmplă luni, 28 iunie. Motivul (sursa foto: Facebook/Metrorex)

Se anunță o schimbare la nivelul programului de circulație a trenurilor de metrou, în prima zi a săptămânii viitoare, respectiv luni, pe 28 iunie.

Totul are legătură cu meciul de fotbal de pe Arena Națională, ultimul găzduit de acest stadion din București la Euro 2020.

Așadar, cu doar câteva zile înainte de partida Franța-Elveția, ce va avea loc pe Arena Națională luni, începând cu orele 22, compania care asigură transportul în comun la nivel de subteran a anunțat prelungirea, cu două ore, a programului de circulație a trenurilor.

Așadar, fanii ”sportului rege” care vor merge pe stadion pentru a vedea meciul din optimile EURO 2020 au opțiunea de a pleca de la Arena Națională cu metroul.

Anunțul oficial

”Metrorex vine în sprijinul publicului participant la partida de fotbal din faza optimilor de finală din cadrul Campionatului European de Fotbal – EURO 2020, ce se va desfășura pe stadionul “Arena Națională” și anunță că luni, 28 iunie 2021, trenurile vor circula pe toate magistralele de metrou după un program prelungit cu două ore.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca din stațiile capăt de magistrala astfel:
• la ora 01:00 pe Magistrala 1, Magistrala 2 și Magistrala 3;
• la ora 01:45 pe Magistrala 4;
• la ora 01:40 pe Magistrala 5.

Intervalul de circulație între trenuri va fi de aproximativ 10 -12 minute.

Campionatului European de Fotbal – EURO 2020 este un eveniment de interes public și de importantă națională pentru țară noastră”, sună comunicatul oficial.

328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger