AcasăNewsPrognoză specială pentru Capitală, în week-end. Ultima zi a săptămânii aduce schimbări...

Prognoză specială pentru Capitală, în week-end. Ultima zi a săptămânii aduce schimbări la nivel de temperaturi

Vremea se anunță instabilă la acest final de săptămână, în mai multe zone din țară.

Pentru Capitală, specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie au transmis o prognoză specială, prin intermediul căreia anunță că nici Bucureștiul nu va fi cu totul ocolit de nori și de posibilitate apariției precipitațiilor.

Astfel, pentru intervalul sâmbătă 15 august, ora 10 – duminică, 16 august, ora 10, ANM anunță vreme călduroasă și un cer variabil în București. Sunt prognozate înnorări temporare, mai accentuate spre seară și noaptea, când va crește probabilitatea apariției unor fenomene specifice instabilității atmosferice – și anume averse cu caracter torențial, posibil moderate cantitativ, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. La nivel de temperaturi, meteorologii se așteaptă ca maximele zilei de sâmbătă să ajungă la 32-33 de grade.

Pentru celalalt interval avut în vedere, adică de duminică dimineață și până seara târziu – la ora 23, specialiștii ANM transmit că ”valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior”, iar cerul va fi temporar noros. Astfel că, ”mai ales în prima parte a zilei, vor mai fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei”. În ultima zi a săptămânii, temperatura maximă nu va mai trece de 27-28 de grade. Așadar, o răcorire față de perioada precedentă.

66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger