AcasăNewsPrognoza speciala pentru Capitala. Cum va fi vremea pana joi dimineata

Prognoza speciala pentru Capitala. Cum va fi vremea pana joi dimineata

In intervalul urmator, in Bucuresti pot aparea ploi, dar si lapovita si ninsoare. Totodata, se anunta conditii de polei.

Specialistii in meteorologie au emis o prognoza speciala pentru Bucuresti, perioada avuta in vedere fiind 20 noiembrie, ora 12.30 – 22 noiembrie, ora 08. Se dau detalii despre conditiile meteo pe doua intervale.

Astfel, pentru primul interval: 20 noiembrie, ora 12.30 – 21 noiembrie, ora 08 – se anunta vreme rece si inchisa. „Spre seara va incepe sa ploua, posibil moderat cantitativ pe parcursul noptii – in jur de 5 l/mp”, transmit meteorologii. De asemenea, se anunta ca vor fi conditii de polei sau ghetus si ca spre seara si vantul sa isi faca simtita prezenta mai pronuntat, iar pe timpul noptii sa apara rafale de pana la 40-45 km/h. Maxima nu va trece de 3 grade, in timp ce temperatura minima poate cobori pana la -1 grad.

In celalalt interval, adica de miercuri dimineata la ora 08 si pana joi la aceeasi ora, specialistii anunta, de asemenea, o vreme rece, cu ploi temporare, posibil insemnate cantitativ. „Spre sfarsitul intervalului vor fi posibile precipitatii slabe sub  forma de lapovita si ninsoare, iar probabilitatea de polei sau ghetus va fi ridicata. Vantul va sufla moderat, temporar cu intensificari ziua cand la rafala se vor atinge viteze de pana la 45…50 km/h. Temperatura maxima va fi de 1… 2 grade, iar cea minima in jur de -1 grad”, mai spun meteorologii de la ANM.

318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger