AcasăNewsPrognoza meteo pentru weekend: SOARELE este la putere!

Prognoza meteo pentru weekend: SOARELE este la putere!

(foto: roportal.ro)

Dupa cateva zile ploioase sau cel putin mohorate, romanii au parte de o vreme excelenta in weekend.

(foto: roportal.ro)

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, sambata vremea va fi frumoasa in aproape toata tara. Soarele va fi la putere in cele mai multe dintre regiuni, norii urmand sa-si faca aparitia timid doar in sud-vest si la munte, unde sunt posibile si ploi de scurta durata.

Vantul va prezenta unele intensificari doar in est si sud-est. Temperatura maxima va oscila intre 8 grade, pe litoral si in nordul Moldovei, si 20 de grade, in Banat si Oltenia.

In Bucuresti vremea va fi frumoasa, cu mici intensificari ale vantului. Temperatura va fi in jur de 16 grade, cu putin peste media pentru aceasta perioada a anului.

Duminica, vremea va fi aproape la fel de frumoasa in intreaga tara. Norii vor da mici batai de cap doar in sud-vest si exclusiv in primele ore ale diminetii. Temperaturile se mentin relativ constante, maxima urmand a oscila intre 9 grade, pe litoral, si 19 grade, in Banat.

In Bucuresti, conditiile meteo vor ramane asemanatoare cu cele de sambata. Soare, mici intensificari ale vantului si o temperatura maxima in jurul valorii de 16 grade.

author avatar
Cristi Ionita
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger