AcasăNewsPrognoza meteo pentru sapte zile! Cum va fi vremea in noaptea de...

Prognoza meteo pentru sapte zile! Cum va fi vremea in noaptea de Revelion!

Meteorologii anunta, pentru zilele urmatoare, vreme in general frumoasa. Sambata si duminica vor fi temperaturi ridicate cu cer mai mult senin, iar saptamana viitoare, izolat vor fi conditii de formare a poleiului. In primele zile ale anului 2014 temperaturile se vor situa in jurul celor normale pentru luna ianuarie.

Sambata in vestul, in centrul si in nordul tarii vremea va fi in general placuta, va fi cald si frumos in aceste regiuni, cu cerul mai mult senin si doar izolat dimineata va fi ceata, care se va disipa destul de repede. In sud si in est, insa, vor fi innorari temporare si ceata in zonele joase pe arii restranse, care izolat se asociaza cu burnita. Temperaturile se vor situa in general intre 5 grade in estul Transilvaniei si 15 grade in dealurile Banatului.

Si in Capitala vremea va fi mai frumoasa decat normalul pentru aceasta perioada. Cerul e doar temporar noros, iar temperatura creste pana la maxime de 8, 10 grade. Vantul isi face simtita prezenta.

Duminica va fi in continuare cald. Dimineata vor fi innorari mai accentuate in sudul si in estul tarii, cu ceata asociata cu burnita sau fulguieli trecatoare si izolat conditii de producere a poleiului, in celelalte regiuni, in schimb, vremea e mai frumoasa, cu soare darnic. Maximele se vor situa in general intre 0..2 grade in zonele cu ceata mai persistenta din Campia Romana si 14 grade in Dealurile de Vest.

In Bucuresti norii si ceata din primele ore ale diminetei nu lasa mercurul din termometre sa treaca de 1,2 grade.

Saptamana viitoare incepe cu cer incarcat de nori in sudul si in estul tarii, unde local, mai ales dimineata, va fi ceata in zonele joase si trecator burnite sau fulguieli. In celelalte regiuni printre nori se arata si soarele si izolat vor fi precipitatatii slabe, predominant ploi, mai ales spre seara. Izolat vor fi conditii de formare a poleiului. Vantul nu se agita prea tare. Maximele pleaca de la 0..2 grade in zonele cu ceata mai persistenta si ajung la aproximativ 10 grade in Dealurile Munteniei.

In Capitala vremea va fi mohorata. Meteorologii prognozeaza cer mai mult noros si, mai ales in prima parte a zilei, va fi ceata, posibil asociata cu burnita sau fulguiala. La amiaza termometrele arata maxima in jur de 1 grad Celsius.

Marti, in ultima noapte din anul 2013, cerul se anunta mai mult noros, pe arii restranse, mai ales in nord-vest si in est va fi ceata si trecator, ploi slabe, burnita sau fulguilei, indeosebi dimineata. Maximele vor fi mai aproape de mediile climatologice, intre 0 si 7 grade.

In primele zile ale luni 2014, temperaturile vor fi in jurul celor normale pentru inceput de ianuarie. Ninsoarile continua sa lipsesca din peisajul meteorologic asa ca tot ceata e principalul fenomen, mai ales in zonele joase din est si sud, asociata cu nori din care cad izolat burnite sau fulguieli trecatoare.

Sursa: rtv.net

author avatar
Alina Costache
646 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger