AcasăNewsPrognoza meteo pe trei zile! Temperaturi foarte ridicate in toata tara!

Prognoza meteo pe trei zile! Temperaturi foarte ridicate in toata tara!

In urmatoarele zile, vremea va fi caniculara, iar un val de caldura venit din nordul Africii va ridica mercurul din termometre. Totusi, in unele zone ale tarii vantul va sufla cu putere, ceea ce va face ca temperaturile ridicate sa fie mai usor de suportat.

Luni, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, temperaturile maxime fiind cuprinse intre 23, in depresiuni, si 30 de grade in sud si sud-vestul tarii. In nord-estul tarii vor fi innorari temporare si va ploua pe arii restranse, in special in zona Carpatilor Orientali. In restul tarii cerul va fi variabil si cu totul izolat vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice, in Carpatii Meridionali, Transilvania, Oltenia si Muntenia.

In Capitala, inceputul de saptamana va fi unul insorit, cu temperaturi de 29 de grade, chiar rezonabile pentru aceasta perioada a anului.

Sapatamana continua cu temperaturi ridicate, marti vremea fiind in continuare frumoasa si destul de insorita, desi pe alocuri va ploua. Vantul se agita la munte, iar maximele termice vor fi cuprinse intre 22 de grade, in nordul Moldovei, si 33 de grade, in sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei.

Marti in Bucuresti cerul va fi lipsit de nori, insa vantul va adia usor, temperaturile maxime fiind de 31 – 32 de grade.

Nici miercuri temperaturile nu vor fi mai scazute, in sud-vestul tarii se vor inregistra 34 de grade la umbra, plecand de la 23 de grade in nordul Moldovei,  moldovenii se vor putea bucura din plin de soare, iar vantul va adia usor.

In Bucuresti, cerul va fi senin, vantul nu se va simti, iar temperaturile vor ajunge in aceasta zi pana la 32 de grade la orele amiezii, la umbra.

Vremea va fi calduroasa indeosebi in sudul si vestul tarii, local caniculara dupa-amiaza. In plus, ploile sunt foarte putine. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 36 de grade.

author avatar
Alina Costache
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger