AcasăNewsPrognoza meteo pe trei luni: Ninsori ABUNDENTE si temperaturi foarte scazute!

Prognoza meteo pe trei luni: Ninsori ABUNDENTE si temperaturi foarte scazute!

Vremea in urmatoarele trei luni se anunta a fi mult mai rece decat in mod normal. Chiar daca luna decembrie se apropie de sfarsit si copiii inca nu au apucat sa se bucure de zapada, vor avea timp sa faca oameni de zapada lunile urmatoare, pentru ca in ianuarie si martie se anunta ninsori abundente si temperaturi foarte scazute.

Daca inca nu se stie cum va ajunge Mos Craciun pe la casele copiilor, dat fiind ca deocamdata nu a nins, iar sania lui trasa de reni nu are pe ce sa alunece, iubitorii de zapada se vor putea bucura de ninsori pana la sfarsitul anotimpului de iarna.

In ianuarie, valorile termice se vor situa, in general, sub mediile multianuale, exceptand partea de sud-est a tarii, unde vor fi apropiate de aceste medii. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de media climatologica, cu exceptia regiunilor vestice si centrale, unde sunt posibile valori excedentare.

In luna februarie, in schimb, se anunta temperaturi apropiate de normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii, iar precipitatiile vor fi si ele in limite normale, posibil local deficitare in sud-vestul tarii.

In martie, mercurul din termometre va arata temperaturi sub cele medii in celelalte regiuni, doar in sudul si sud-estul tarii urmand sa se inregistreze valori apropiate de mediile multianuale.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile sud-estice si local cele sud-vestice, unde se vor incadra in normele climatologice.

Foto: renastere.ro

author avatar
Alina Costache
1.358 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger