AcasăNewsPrognoza meteo: Inceput de saptamana ploios, cu temperaturi scazute

Prognoza meteo: Inceput de saptamana ploios, cu temperaturi scazute

Inceputul de saptamana se anunta destul de racoros, atentioneaza meteorologii carea atrag atentia ca in special zonele montane se vor confrunta cu averse temporare, dar nu numai.

Luni vremea va fi in general instabila si racoroasa, mai ales in sudul si sud-estul tarii unde izolat va ploua. In restul teritoriului valorile termice se vor situa usor sub cele normale pentru aceasta data, innorarile temporare si astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse.

Izolat cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si vor fi conditii de grindina. La inceputul saptamanii temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 27 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade.

In Capitala, vreme se anunta instabila si racoroasa pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si cu precadere in timpul zilei vor fi averse si posibil descarcari electrice, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 13-15 grade.

Marti, vremea va fi in continuare instabila, valorile termice diurne situandu-se sub cele normale pentru aceasta data.

In regiunile sudice, sud-vestice, estice si centrale, dar si in zonele de munte vor fi innorari si temporar se vor semnala averse, insotite trecator de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate cantitativ si vor fi conditii de grindina.

In nord-vestul teritoriului cerul va fi temporar noros si astfel de fenomene vor aparea izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 26 de grade, iar cele minime intre 9 si 18 grade.

Foto: undetaliu.wordpress.com

author avatar
Alina Costache
489 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger