AcasăNewsPROGNOZA METEO: Cum va fi vremea in Ajun si de Craciun in...

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea in Ajun si de Craciun in tara si in Bucuresti!

Sambata, vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul se va innora treptat in regiunile vestice, centrale si nordice unde, mai ales in cursul serii si al noptii, local va ninge.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, dar vor fi conditii de ceata asociata cu chiciura sau fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre -4 si 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade, usor mai coborate in depresiuni.

In Bucuresti, cerul va fi variabil si mai ales dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata asociata cu chiciura sau fulguiala. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -7 … -5 grade.

Duminica, cerul va fi mai mult noros ziua in vestul, centrul si nordul tarii, iar noaptea in centru, sud si est. Va ninge in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si zona de munte, local in Oltenia si Moldova si pe arii restranse in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre -5 si 3 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade. In zonele joase din sud si est izolat, la inceputul intervalului, va fi ceata asociata cu chiciura.

author avatar
Ciprian Purice
404 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger