AcasăNewsProfu’ de sport merge la audieri cu limuzina! VIDEO

Profu’ de sport merge la audieri cu limuzina! VIDEO

(foto:gazetanord-vest.ro)

Profesorul de sport al Colegiului Tehnic “Traian Vuia”, Ioan Sabau, care s-a filmat in timp ce intretinea relatii sexuale in incinta scolii, a mers miercuri la audieri, deplasandu-se cu limuzina personala.

(foto:gazetanord-vest.ro)

Ancheta interna a colegiului este in desfasurare iar miercuri au fost audiati Ioan Sabau si femeia de serviciu de la sala de sport. Profesorul de sport a ajuns la colegiu miercuri in jurul orei 15:30, si a coborat de la volanul unei limuzine Audi. Intalnirea cu membrii comisiei a durat aproximativ o ora, potrivit gazetanord-vest.ro. Profesorul a refuzat sa discute cu jurnalistii, refugiindu-se in interiorul scolii.

Directorul Colegiului, Tiberiu Baranyai, nu a precizat daca fostul membru PDL si-a mentinut afirmatiile potrivit careia filmarea ar fi din apartamentul propriu si nu din sala de curs.

Modul in care Ioan a facut rost de bani pentru limuzina, apartamentul fiicei si masina cumparata acesteia se pare ca nu fac obiectul anchetei. Potrivit unor surse din colegiu, ancheta nu include aspecte administrative si financiare cu privire la modul in care a fost administrata sala de sport, scrie aceeasi sursa.

Se pare ca lunea viitoare, la urmatoarea intrunire a comisiei de disciplina , vor fi audiati actualii si fostii paznici ai salii de sport, si se astepata ca acestia sa poata oferi mai multe detalii cu privire la activitatile desfasurate de profesor in sala de sport sau in cabinetul personal.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2013/02/filmulet-profesor-sport.flv[/podcast]

 

author avatar
Alina Costache
409 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger