AcasăNewsProfil de angajator: Vascar promoveaza o cultura organizationala care sustine evolutia personala

Profil de angajator: Vascar promoveaza o cultura organizationala care sustine evolutia personala

Compania Vascar, unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh din Romania, isi considera angajatii principalul atu si promoveaza o cultura organizationala care sustine evolutia personala. Tocmai din acest motiv, indicele fluctuatiei de personal in cadrul companiei cu sediul in Vaslui a scazut cu 19,2% in 2020, ceea ce reflecta increderea angajatilor in firma pentru care lucreaza, dar si dorinta acestora de a se dezvolta in cadrul sau.

De altfel, responsabilitatea fata de angajati reprezinta unul dintre cei 4 piloni pe care se sprijina strategia de sustenabilitate dezvoltata de Vascar pentru perioada 2021 – 2024, alaturi de productia responsabila, grija fata de mediu si implicarea in problemele comunitatii. „Investim continuu pentru consolidarea firmei in mod sustenabil, iar responsabilitatea sociala este o parte importanta din business-ul nostru. Vrem sa oferim atat angajatilor, cat si clientilor si partenerilor nostri o viziune de ansamblu, transparenta, asupra activitatii companiei in domeniul responsabilitatii sociale”, spune Directorul General, Vlad Ciuburciu.

„Angajatii reprezinta un atu foarte important, motiv pentru care siguranta, confortul si satisfactia lor sunt prioritare pentru noi. Personalul beneficiaza de conditii de munca in deplina legalitate, dar si de programe optionale de dezvoltare, posibilitatea de a avansa rapid in cadrul echipei, precum si de o serie de avantaje suplimentare: transport si masa de pranz gratuita, zile libere platite pentru evenimente deosebite etc „, adauga Ciuburciu (Vascar).

Compania Vascar, infiintata in anul 1984 sub numele de Industria Carnii, a sarbatorit 37 de ani de activitate, si este unul dintre cei mai importanti angajatori din regiune. Cu peste 400 de angajati si o cifra de afaceri de 22,8 milioane de euro la finalul anului 2020, Vascar este si unul dintre principalii contributori la bugetul local, cu plati de peste 8 milioane de euro in ultimii 5 ani.

In ceea ce priveste celelalte directii ale strategiei de sustenabilitate, Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu, spune: „Aplicam cele mai riguroase standarde de calitate din domeniul alimentar, ISO 9001/22000 si FSSC 22000, iar in prezent compania este certificata International Food Systems High Level. In fiecare an, alocam un buget pentru modernizare si retehnologizare, pentru a ne conforma celor mai inalte standarde de calitate. De asemenea, folosim tehnologii si echipamente eficiente si monitorizam parametrii fizico-chimici si microbiologici ai apei utilizate in procesul tehnologic, pe care o deversam in apele de suprafata, fara impact negativ. Nu in ultimul rand, compania Vascar se implica in comunitate, prin proiecte din domeniul sanatatii, educatiei, sportului si social”.

Produsele Vascar se gasesc sub brandurile Moldova in Bucate si Vascar, in retelele de hypermarketuri Kaufland, Carrefour, Auchan și Cora din toata tara.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
62 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger