AcasăNewsProfețiile lui Nostradamus revin în atenție, după ce a prezis războiul din...

Profețiile lui Nostradamus revin în atenție, după ce a prezis războiul din Ucraina. Catren misterios: ‘Romainie’ va suferi

De-a lungul anilor, catrenele faimosului Nostradamus au fost îndelung analizate și discutate. S-a vorbit despre faptul că unele profeții ale astrologului și medicului francez s-au adeverit.

Enigma din spatele catrenelor atribuite profetului se menține la sute de ani de la moartea acestia, în 1566.

Fie că apar în atenție la începutul unui an calendaristic, fie în contextul unor evenimente majore pentru omenire, catrenele lui Nostradamus continuă să fie un izvor de incertitudine, din cauza modului în care sunt scrise.

„Violență distrugere, ‘Romainie’ va suferi”

În acest context, la peste un an de la izbucnirea războiului din Ucraina, urmare a invaziei declanșate de Rusia, în februarie 2022, revin în atenție profețiile lui Nostradamus. În catrenele sale, Nostradamus ar fi vorbit și despre războiul care vine din Rusia ”în anul cu doi doi”, amintește, joi, site-ul stiripesurse.ro.

Din Rusia se apropie în masă / Distrugătorul va ruina acel oraș / Violență distrugere, ‘Romainie’ va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”, ar fi fost profeția venită din direcția lui Nostradamus.

Citiși și: Nostradamus, profeții terifiante pentru 2023. Ce se întâmplă în Marea Neagră / Unde va izbucni un nou război

Conform sursei citate, analizând cele spune de Nostradamus, acesta susține că următorul război va începe chiar din Rusia, însă specialiștii spun că termenul de „Romainie” ar fi o greșeală de ortografie și că, de fapt, nu ar fi vorba de numele țării noastre.

Pe de altă parte, prezicătorului francez i se atribuie și predicția că omenirea se va confrunta cu un război climatic în anul 2022. Mai mult, acesta ar fi prezis o perioadă de foamete care se va accentua, dar și o migrație în masă. Aspect pe care mulți l-au asociat cu situația din Ucraina și cu faptul că, de la începutul războiului, un număr mare de ucraineni au părăsit granițele statului, căutând refugiu în alte state, fugind din calea conflictului.

author avatar
Andrei Coman
1.780 afisari

5 COMENTARII

  1. Sa fim seriosi! Daca Nostradamus a scris „Romania” in vreun vers, inseamna ca eu sunt Napoleon!

  2. au tradus de au rupt gura targului….vorbeste de imperiul roman…..e vorba de „PRABUSIREA ROMEI”……care e imperiul banilor…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger