AcasăNewsProfeţiile Babei Vanga pentru 2022: o nouă pandemie și secetă severă

Profeţiile Babei Vanga pentru 2022: o nouă pandemie și secetă severă

baba vangaProfeţiile Babei Vanga pentru 2022: o nouă pandemie și secetă severă

Baba Vanga, faimoasa clarvăzătoare din Bulgaria, care a susţinut că poate vedea în viitor, a făcut o serie de preziceri şi pentru anul 2022.

Unele dintre predicțiile terifiante ale clarvăzătoarei bulgare cu privire la dezastrele mondiale par să se fi adeverit. Se pare că cea supranumită Nostradamus din Balcani a prevăzut unele dintre cele mai rele momente ale lumii.

Baba Vanga, predicţii cumplite pentru 2022

Baba Vanga a susținut că are un dar rar de la Dumnezeu care a ajutat-o ​​să privească în viitor, după ce și-a pierdut vederea la vârsta de doar 12 ani. Folosindu-se de acest har, ea a câștigat o mulțime de urmăritori când era în viață și se spune că și liderul sovietic Leonid Brejnev a apelat la serviciile ei.

În 1989, ea ar fi spus: „Frații americani vor cădea după ce au fost atacați de păsările de oțel. Lupii vor urlă într-un tufiș și sângele nevinovat va țâșni”. Se spune că acele „păsări de oțel” ar fi avioanele folosite de atacatorii Al-Qaeda pe 11 septembrie 2001, potrivit mirror.co.uk.

Dezastrele par să fie tema multor dintre predicțiile ei și, în mod infam, ea a prevăzut un eveniment îngrozitor în care orașul Kursk va fi „acoperit cu apă și întreaga lume va plânge”. Și această premoniție s-a adeverit: 188 de persoane au murit în august 2000, când un submarin s-a scufundat în apropierea orașului rus.

2022: o nouă pandemie și foamete severă

Baba Vanga, pe numele său real Vangelia Pandeva Dimitrova, a prezis, de asemenea, că Europa va „înceta să mai existe” până în 2017. În prezent, Europa pare să fie destul de bine unificată în acest moment, deși unii au făcut referire la Brexit.

Barack Obama îi poate mulțumi lui Baba pentru o predicție în care a spus că al 44-lea președinte american va fi primul de culoare dar și ultimul.

Pentru 2022, ea a prezis o serie de evenimente terifiante, inclusiv tsunami mortale și o altă pandemie. Până acum, niciun tsunami major nu s-a prăbușit pe țărmurile unui oraș foarte populat, iar variola maimuței nu a reușit până acum să provoace probleme publice reale, notează jurnaliștii britanici.

O predicție care pare să se adeverească este despre faptul că orașele mari vor fi lovite de o penurie de apă din cauza secetei în acest an.

În această săptămână, s-a raportat că țări precum Portugalia și Italia le-au spus cetățenilor să încerce să limiteze utilizarea apei. Se spune că Italia trece prin cea mai gravă secetă din anii 1950.

După moartea ei din 1996, tot mai mulţi oameni au început să creadă în predicţiile sale continuând să susţină că acestea chiar devin realitate. Viziunile ei ulterioare includ schimbarea orbitei Pământului în 2023, astronauții care călătoresc pe Venus în 2028, musulmanii care conduc Europa în 2043 și sfârșitul universului în 5079.

author avatar
Andreea Vlad
1.511 afisari

6 COMENTARII

  1. Andeea , cata scoala ai ??,un om trecut prin scoala ” NU CA GASCA PRIN APA ” se presupune ca ramane cu ceva cultura generala !, tu cand scrii de baba Vanga si de profetiile ei dovedesti ca ai iesit din scoala ca o GASCA !.

  2. Niciiuna din asa-zisele profetii ale Babei Vanga nu s-au implinit. De fapt, nici nu sunt ale ei, ci sunt puse pe seama ei.

    • Ooo, sigur că s-au împlinit, astea adăugate la ceva vreme după evenimentul profețit.

  3. Sa lasam pe Vanga baba si se ne uitam putin in cartile de istorie.Kursk,o localitate in Rusia la granita cu Ucraina a fost martora celei mai mari inclestari de tancuri din istorie.Suprematia sovietica covarsitoare in ceea ce privea nr.de tancuri,piese de artileie,chiar si in marimea trupelor de infanterie,a dus la infrangerea trupelor germane si aaliatilor lor,reprezentanad cu adevarat cotitura in evolutia razboiului pe frontul de est.Asa ca ,peste ani un submarin botezat Kursk nu avea cum sa se scufunde „in apropierea orasului Kursk”,deci in pamant,ci in Marea Barents,facand 118 victime- nicicum 188-dintre care au fost recuperate115.Asa ca acest articol,mai bine nu l-ati fi publicat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger