AcasăNewsPROFEȚIA LUI CORNELIU COPOSU despre Rusia! Liderul țărănist a vorbit despre subjugarea...

PROFEȚIA LUI CORNELIU COPOSU despre Rusia! Liderul țărănist a vorbit despre subjugarea popoarelor / Turcia, avertizată!

corneliu coposuPROFEȚIA LUI CORNELIU COPOSU despre Rusia! Liderul țărănist a vorbit despre subjugarea popoarelor / Turcia, avertizată!

Corneliu Coposu, liderul țărănist, a declarat într-un interviu în anii ’90 că „Fie că a fost Rusie ţaristă, fie că a fost Rusie ortodoxă, ea a reprezentat pentru noi acelaşi pericol. Nu a renunţat niciodată la imperialismul agrar“.

Politicianul, aflat în opoziție imediat după Revoluție, atrăgea atenția că indiferent de forma de guvernare, dorința conducătorilor ruși rămâne expansiunea.

„Rusia nu a renunțat niciodată la imperialismul agrar caracteristic în urma testamentului lui Petru cel Mare” – CORNELIU COPOSU

Profeția lui Corneliu Coposu despre Rusia s-a adeverit, iată, pe 24 februarie, când Kremlinul a dat ordin ca trupele rusești să invadeze Ucraina. Occidentul a reacționat imediat și s-a unit pentru a pune capăt războiului care durează de o lună și jumătate.

Turcia, avertizată de Corneliu Coposu!

Corneliu Coposu susținea că țara noastră nu are niciun interes să promoveze nici pe linia unui curent imperialismul rusesc. Cuvintele lăsate în urmă arată acum o altă dimensiune în conflictul dintre Rusia și Ucraina.

„Sigur că metodele de subjugare a popoarelor care îi stau în drumul expansiunii spre mările calde, spre Bosfor… suntem noi și alte țări mai mici. Nu avem niciun interes să promovăm nici pe linia unui curent pravoslavnic imperialismul rusesc” – CORNELIU Coposu

„Ideea noastră de integrare a concepției de morală creștină în partidele europene nu are nicio contingență cu ideile manifestate sau ascunse ale imperialismului rusesc care, după opinia mea, fie că a fost vorba de o guvernare țaristă, de o guvernare comunistă sau acum, de o guvernare, să-i zicem, revoluționară, nu a renunțat la aceleași idei de expansiune agrară și de penetrare în Europa”, mai spunea Corneliu Coposu.

author avatar
Andreea Vlad
437 afisari

6 COMENTARII

  1. Coposu – Dumnezeu sā-l ierte! – nu a fost vreo mare brânzā, dupā ’89, l-au umflat toti ipocritii cu pompa. Cât despre tārānisti, au lāsat prāpād, si āia, în urma lor, în CDR-ul tapului umil contantinescu.

    • Un neica nimeni care l-a propus pe sindicalistul Ciorbea, prim ministru și pe secretarul comunist de partid cercetător în pietre și deschizător de balcoane la universitate, președinte !

      • Anonim&Barbu Gh and zap
        Corneliu Coposu ca si Petre Tutea au fost Doi OAMENI care au stat cate Vreo 17 ANI in puscarie fiecare pentru un popor de idioti retardati si imbecili.
        Coposu a avut atat bun simt incat nici macar nu a spus-o.A zis-o Tutea.
        Acum.Revenind la subiect si comentarii.Coposu a plecat dupa lumea asta in data de 11.11.1995 adica nu are nici o treaba cu ciorbea,cdr-ul a obtinut victoria in 1996 printre altele multumita lui „Coposu mort”.
        Acum ce e asta cu imperialismul agrar….poate nu ati observat ca rusii au o strategie axata pe resurse naturale
        Vedeti ca scrie in ziar ca in federatia germanica s-au scumpit alimentele cu 50% iar in campina romanica se „rationalizeaza” de azi cica.
        La multi Ani Romania in debutul Jocurilor FOAMEI.Hunger Games adica.40 ani sau 14.610 de Foame Placuta va Urez.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger