AcasăNewsProfesorul in chiloti: s-a autosesizat politia!

Profesorul in chiloti: s-a autosesizat politia!

Sexi-profesorului Ilie Parpucea de la Cluj ii iese pe nas cheful de studente. Dupa ce Facultatea a decis sa-l dea afara, acum se trezeste si cercetat de politie pentru hartuire sexuala.

Inspectoratul de Politie Cluj s-a autosesizat cu privire la savarsirea infractiunii de hartuire sexuala de catre profesorul Ilie Parpucea de la Universitatea „Babes-Bolyai„, care a fost filmat cu o camera ascunsa de o studenta careia ii ceruse favoruri sexuale in schimbul trecerii unui examen. „Inspectoratul de Politie al judetului Cluj, prin Biroul pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca, s-a autosesizat cu privire la savarsirea infractiunii de hartuire sexuala de catre I. P., profesor al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii «Babes-Bolyai», in urma aparitiei in mass-media nationala si locala a unui material video filmat cu camera ascunsa de catre o studenta in camera de camin apartinand acestei facultati, referitor la propunerile profesorului de a intretine cu aceasta raporturi sexuale in schimbul promovarii examenelor. Politistii clujeni desfasoara cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a starii de fapt, urmand ca la finalizarea acestora sa propuna o solutie legala”, se arata in comunicatul Inspectoratului de Politie Cluj.

Conducerea Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj-Napoca a initiat procedura de excludere din universitate a unui profesor pentru „comportament inadmisibil si reprobabil”, dupa ce a fost filmat cerand favoruri sexuale unei studente pentru a o ajuta la licenta.

“Hai, dezbraca-te… hai, ce facem?… hai, ca nu avem timp!”

Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de Universitatea „Babes Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca, Decanatul si Colegiul Consiliului Profesoral al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul universitatii au initiat procedura de excludere din institutia de invatamant a profesorului Ilie Parpucea, pentru „comportament inadmisibil si reprobabil”.

„Decanatul si Colegiul Consiliului Profesoral al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj-Napoca au initiat procedura de excludere din universitate a profesorului Ilie Parpucea, pentru comportament inadmisibil si reprobabil. Administratoarea Caminului Economica I, Elena Filip, si-a inaintat demisia, in urma incalcarii Regulamentului de cazare care a permis folosirea ilegala a spatiului dintr-un camin studentesc de catre cadrul didactic mentionat”, se arata in comunicat.

 

1.165 afisari
Zenville

Ultimele știri

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...

Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici

Psihologii au finalizat un studiu efectuat asupra şoferilor care au fel de fel de îndeletniciri la volan, altele decât doar să conducă maşina.Oamenii de...
proger