AcasăNewsProfesorul in chiloti: s-a autosesizat politia!

Profesorul in chiloti: s-a autosesizat politia!

Sexi-profesorului Ilie Parpucea de la Cluj ii iese pe nas cheful de studente. Dupa ce Facultatea a decis sa-l dea afara, acum se trezeste si cercetat de politie pentru hartuire sexuala.

Inspectoratul de Politie Cluj s-a autosesizat cu privire la savarsirea infractiunii de hartuire sexuala de catre profesorul Ilie Parpucea de la Universitatea „Babes-Bolyai„, care a fost filmat cu o camera ascunsa de o studenta careia ii ceruse favoruri sexuale in schimbul trecerii unui examen. „Inspectoratul de Politie al judetului Cluj, prin Biroul pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca, s-a autosesizat cu privire la savarsirea infractiunii de hartuire sexuala de catre I. P., profesor al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii «Babes-Bolyai», in urma aparitiei in mass-media nationala si locala a unui material video filmat cu camera ascunsa de catre o studenta in camera de camin apartinand acestei facultati, referitor la propunerile profesorului de a intretine cu aceasta raporturi sexuale in schimbul promovarii examenelor. Politistii clujeni desfasoara cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a starii de fapt, urmand ca la finalizarea acestora sa propuna o solutie legala”, se arata in comunicatul Inspectoratului de Politie Cluj.

Conducerea Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj-Napoca a initiat procedura de excludere din universitate a unui profesor pentru „comportament inadmisibil si reprobabil”, dupa ce a fost filmat cerand favoruri sexuale unei studente pentru a o ajuta la licenta.

“Hai, dezbraca-te… hai, ce facem?… hai, ca nu avem timp!”

Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de Universitatea „Babes Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca, Decanatul si Colegiul Consiliului Profesoral al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul universitatii au initiat procedura de excludere din institutia de invatamant a profesorului Ilie Parpucea, pentru „comportament inadmisibil si reprobabil”.

„Decanatul si Colegiul Consiliului Profesoral al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj-Napoca au initiat procedura de excludere din universitate a profesorului Ilie Parpucea, pentru comportament inadmisibil si reprobabil. Administratoarea Caminului Economica I, Elena Filip, si-a inaintat demisia, in urma incalcarii Regulamentului de cazare care a permis folosirea ilegala a spatiului dintr-un camin studentesc de catre cadrul didactic mentionat”, se arata in comunicat.

 

1.164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger