AcasăNewsProfesorul de sport de la "Jean Monnet", Octavian Visan, a fost eliberat!

Profesorul de sport de la „Jean Monnet”, Octavian Visan, a fost eliberat!

Octavian Visan

Profesorul de sport de la „Jean Monnet”, Octavian Visan, a fost eliberat, vineri, de catre magistratii Tribunalului Bucuresti care a dispus judecarea sa in libertate.

Octavian Visan

Judecatoria sectorului 1 a admis, marti, ca cererea de eliberare sub control judiciar facuta de Octavian Visan, in dosarul in care este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva. Hotararea a fost insa contestata de procurori, iar recursul s-a judecat vineri la Tribunalul Capitalei, contestatie ce a fost respinsa de judecatori.

Fostul profesor de sport de la Liceul „Jean Monnet”, Octavian Visan, a fost deferit justitiei pentru ca a intretinut acte sexuale cu o eleva in timpul unei excursii la Predeal. El a mai fost eliberat o data de Judeatoria sectorului 1 in 15 decembrie, dar in ziua urmatoare Tribunalul Capitalei a infirmat decizia.

Visan este in arest preventiv din 18 noiembrie 2011. Primul termen de judecata in acest caz a fost stabilit pentru 10 februarie 2012, la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti.

Octavian Visan a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva din clasa a XI-a, in mai multe randuri. Eleva de la Liceul „Jean Monnet” s-a prezentat, in 3 noiembrie, la Sectia 1 Politie insotita de parinti si a depus plangere impotriva profesorului de 26 de ani, acuzandu-l ca a violat-o, in timpul unei excursii la Predeal.

Profesorul de sport era suplinitor, fiind venit de la alta scoala la Liceul „Jean Monnet” de un an.

 

author avatar
Ciprian Purice
642 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger