AcasăNewsProfesorul de sport, Dan Octavian Visan, ramane in arest! Vezi ce a...

Profesorul de sport, Dan Octavian Visan, ramane in arest! Vezi ce a zis mama lui!

Octavian Visan

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au admis, joi, cercetarea sa in stare de libertate, insa bucuria profesorului de sport a fost de scurta durata intrucat procurorii au facut recurs la decizie, aprobata de catre judecatorii de la Tribunalul Bucuresti.

Octavian Visan

Fostul profesor de sport de la Liceul „Jean Monnet”, Dan Octavian Visan, fusese trimis in judecata de procurori si arestat pe 5 noiembrie, dupa ce a fost acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o eleva minora, in timpul unei excursii la Predeal.

„Decizia care a luat-o Justitia m-a lasat fara cuvinte. Sa le de-a Dumnezeu, si ei si familiei, ca toata viata sa sufere atat cat sufar eu acum ca mama. Iar ei sa ii de-a Dumnezeu un baiat si sa pateasca ce pateste el acum. Cand isi scria demisia, in biroul directorului liceului,  mi-a spus ca este indragostit de ea”, a declarat mama profesorului de sport.

Inca de la inceputul scandalului, aproape toate marturiile au indicat ca Oana, eleva de la Jean Monnet nu ar fi fost atat de inocenta pe cat o credeau parintii sai, imaginea de victima in care a pozat de cand a “aruncat” acuzatiile de viol, nefiind decat o forma de masca adevarata sa personalitate. In zadar au declarat o serie de colegi si martori ai excursiei de la Predeal, ca Oana ar fi “cautat-o cu lumanarea” si profesorul ar fi fost provocat, caci magistratii nu s-au lasat induplecati, iar Octavian Visan este acum, din nou, dupa gratii, in arest preventiv.

Cu toate ca raport al INML nu a confirmat acuzatiile Oanei, ba chiar atesta stiintific toate spusele colegilor elevei de la Jean Monnet, magistratii nu s-au lasat induplecati. Documentul incheiat de medicii legisti se contrazice ipoteza unui viol, intrucat nu a fost gasita forma de agresiune asupra minorei, decat o fisura anala, dar care provine dintr-un act sexual consimtit. Asadar nicio urma de violenta sau abuz, in schimb documentul atesta ca eleva a intretinut relatii sexuale cu profesorul de sport.

author avatar
Ciprian Purice
746 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger