AcasăNewsProfesorul de la "Jean Monnet" retinut pentru viol va fi cercetat in...

Profesorul de la „Jean Monnet” retinut pentru viol va fi cercetat in libertate

Profesorul de sport de la „Jean Monnet” care, vineri seara, a fost retinut pentru viol, va fi cercetat in libertate, au hotarat magistratii Judecatoriei Sectorului 1. Octavian Visan are interdictie de a parasi Bucurestiul in urmatoarele 30 de zile.

(foto: chimiedj.licee.edu.ro)

Profesorul de sport va fi eliberat din arestul Politiei Capitalei sambata seara, cand expira ordonanta de retinere, dar are interdictie de a parasi orasul in urmatoarele 30 de zile, potrivit Mediafax.

Intre profesorul de sport de la liceul „Jean Monnet” din Capitala si eleva care il acuza ca ar fi violat-o, in timpul unei excursii la Predeal, nu a existat mai mult decat o relatie profesionala, a declarat avocatul cadrului didactic. Mai mult, aparatorul lui Octavian Visan a mai precizat ca profesorul nu a stiut ca eleva e minora, „aceasta venind dintr-un sistem de invatamant diferit, din Belgia”.

Eleva in varsta de 17 ani care l-a reclamat pe profesorul de la „Jean Monnet” a sustinut, joi seara, in fata politistilor de la sectia 1 din Capitala, ca ar fi fost violata de cadrul didactic, in timpul unei excursii scolare la Predeal, de la sfarsitul saptamanii trecute. Profesorul a fost suspendat din functie pana la finalizarea anchetei.

748 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger