AcasăNewsProfesorul Beuran demontează scandalul de la Floreasca

Profesorul Beuran demontează scandalul de la Floreasca

Incidentul de la Spitalul Floreasca naște noi întrebări și o serie de lucruri ascunse ies la iveală.

În urma accidentului în care o femeie a fost arsă pe masa de operație doctorul Mircea Beuran acuză conducerea Spitalului Floreasca pentru că nu a informat Ministerul Sănătății despre accident așa cum prevede protocolul și în același timp nu exclude posibilitatea unei erori umane în cazul femeii incendiate în sala de operație în urmă cu o săptămână.

Beuran spune că managerul nu a informat Ministerul Sănătății despre accidentul petrecut în sala de operație „Odată ce eu am facut anunțul, mai departe trebuiau să se rostogolească acestea în ordine ierarhică. Imediat cum s-a terminat acest eveniment și intervenția chirurgicală, personal am anunțat managerul spitalului , directorul medical , am anunțat responsabilul chirurg de bloc operator și am stat de vorba cu familia , explicându-le toate aceste lucruri din momentul în care am venit și ce am facut eu și ceea ce am aflat din discuția cu echipa care a fost în sala respectiva. Problema este că există o ierarhie, eu mi-am respectat ierarhia mea, din poziția de chirurg și șef de secție nu am altă responsabilitate decât aceea de a anunța forul meu superior și am anunțat, inclusiv discuția cu familia”, a explicat Beuran.

Chirurgul a mai făcut câteva precizări importante. „M-a sunat, fiind duminică dimineaţă, unul dintre colaboratorii mei că situaţia cu această bolnavă este aşa cum v-am prezentat-o, iar eu i-am spus să intre urgent în sală că vin şi eu – eu locuind în afara Bucureştiului. El, fiind medic primar, şi-a făcut o echipă, a intrat. Eu am plecat către spital. Eram în maşină, la vreo 5-6 minute de spital, când m-a sunat că au luat foc câmpurile operatorii ce acopereau această pacientă. Nu am fost în echipa operatorie de la bun început. Acest lucru se poate dovedi cu ajutorul camerelor video de la intrarea în spital, din blocul operator, coroborate cu protocoalele de terapie intensivă, pentru că se notează toţi timpii de la anestezie”, a adăugat profesorul Beuran.

author avatar
Ramona Feraru
750 afisari

3 COMENTARII

  1. Problema tehinca sau un mic Colectiv ?
    Beuran a sustinut ca flacara a pornit de jos…Jos sunt firele…Flacara, evident, s a ridicat pe campurile operatorii, care sunt materiale textile, imbibate de alcool.E o aberatie sa sustii ca tinctura de iod era mai buna.Pai si aia e alcoolizata ! Deci…nu solutiile au fost ptoblema.
    Atentie! Flacara se directiona spre…cap!
    Am fost in sali de operatie.Stiti ce este la capul bolnavului?
    Tubul sau sursa de oxigen.

  2. Dacă medicul Beuran spune sau nu adevărul, numai poliția o poate demonstra. Probele video înregistrate de camerele de supraveghere vor arăta cu precizie ora, minutul, secunda când dr. Beuran a sosit în parcarea spitalului, când a intrat în spital și când a intrat în sala de operație. Martorii din sala de operație pot confirma și ei momentul sosirii dr. Beuran . Sunt probe concludente care îl vor acuza sau nu pe dr. Beuran. P.S.: -dacă lipsesc înregistrările video, atunci apar semne de întrebare referitor declarația dr.Beuran ! Nu înțeleg cum un medic chirurg cu experiență nu și-a dat seama că vaporii de alcool sunt mai inflamabili decât vaporii de benzină și se aprind la cea mai mică scânteie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger