AcasăNewsProfesorii, PROTEST la Bacău. Scandalul, declanşat de un elev care și-a făcut...

Profesorii, PROTEST la Bacău. Scandalul, declanşat de un elev care și-a făcut petrecere la școală, cu animatori și șampanie (VIDEO)

Profesorii, PROTEST la Bacău. Scandalul, declanşat de un elev care și-a făcut petrecere la școală, cu animatori și șampanie

Directorul unei școli din Bacău a fost demis, după ce la o clasă a fost sărbătorită ziua unui elev, cu animatoare și șampanie, în timpul orelor de curs.

Inițial, Andrei Enache, directorul Școlii Gimnaziale Miron Costin din Bacău, a declarat că petrecerea a avut loc în pauză.

Mama elevului primise permisiune

Evenimentul a avut loc pe 26 ianuarie, dimineața, iar aniversarea inedită a stârnit nemulțumirea altor părinți, după ce filmarea a apărut pe rețelele de sociale, ulterior după declanșarea scandalului, imaginile au fost șterse.

Mai mult, „cererea” prin care mama copilului ar fi solicitat permisiunea de a intra în școală pentru a-și serba fiul are un număr de înregistrare ulterior celui prin care s-a înregistrat nota explicativă a învățătoarei cu privire la desfășurarea evenimentului.

Profesorii şi-au susţinut directorul

Decizia ca directorul să fie demis a nemulțumit profesorii care au protestat în fața unității de învățământ. Cu pancarte în mâini, profesorii au ieșit în fața unității de învățământ să protesteze față de decizia ISJ Bacău.

Au participat și câțiva părinți.

Când unii copii abia au bani de pachet, alți părinți aleg să epateze, aducând mâhnire în sufletele copiilor cu mai putine posibilități! Sunt curioasă ce părere are conducerea acestei școli despre acest eveniment ce a devenit material de media fără acordul părinților”, a transmis un alt părinte, nemulţumit de tot scandalul.

author avatar
Andrei Ștefan
863 afisari

9 COMENTARII

  1. decizia isj bacau este corecta.
    cum adica animatoare si sampanie?
    la scoala toti elevii ar trebui sa vina pentru educatie si invatatura.
    scoala nu e loc de etalat fite si figuri. s-a facut un abuz, iar directorul mincinos a profitat de functie doar ca sa musamalizeze.
    numiti un director capabil, nu sclavul fitosilor.

    • ROMANIA EDUCATA SI STATUL ESUAT ! ZIARE.COM EXCREMENTELE CONTINUA SA EXISTE SI AZI PUBLICAND ELOGII , DAR ALTUI CONDUCATOR SSSUPREM DE ORIGINI SASESTI STATUL ESUAT SI LUCRU BINE FACUT . ROMANIA ESUATA SI JEFUITA IN STIL MAFIOT ! DE UN PLAGIATORUL GENERAL TAMPIT SI SLUGA UMILA A IMPOSTORULUI INCOMPETENT CE TIMP DE 6 ANI A DORMIT IAR APOI S-A APUCAT DE VIZITE DE LUCRU LA PIRAMIDE , DE PRACTICAT GOLF SI SCHIAT

      LA INDEMNUL SI INDICATIILE CONDUCATORULUI SSUPREM IMPOSTOR SI TRAFICANT DE CASE SI FALSIFICATOR DE ACTE CIVILE , S-A INFIINTAT COALITIA PNL-PSD CU ROTATIVE DUPA METODA DEMOCRATIEI RUSESTI INVENTATA DE PUTIN CE ESTE UN ADEVARAT APARATOR A DEMOCRATIEI STALINIENE
      SASUL TRANTOR SI MARE AMATOR DE VACANTE LA PIRAMIDE NU NUMAI CA A ADOPTAT ACESTE METODE DAR A MAI INTRODUS SI METODELE LUI DRAGNEA

      ROMANIA A INCAPUT PE MAINILE UNOR IMPOSTORI SI INCOMPETENTI , PROFESORI , DOCTORI INGNERI , SAVANTI DE RENUME DE KLOSET , CA PE TIMPUL LUI CEASCA , DACA NU MAI RAU ; DAR DE DATA ACEASTA ESTE EXCEPTIONAL , FIINDCA CONDUCATORUL SSUPREM ESTE SSAS , NICI MACAR ROMAN ,
      VAI VOUA ROMANILOR CE ALEGETI UN VENETIC TRADATOR CONDUCATOR DE TARA SI POPOR
      CU ASTFEL DE REBUTURI UMANE SI JEGURI AI SOCIETATII CE LINGEAU IN KOOR PE CEAUSESCU SI LAUDAU CONDUCATORUL SUPREM
      A REUSIT TIMP DE 25 DE ANI , UN CIZMAR SA SUBJUGE UN POPOR DE 22 DE MILIOANE

  2. mama elevului primise permisiune? permisiune, ca sa ce???
    cine i-a dat permisiunea e sanatos la pedagogie?
    dar la metodica?
    cum sa faci asa ceva la scoala?! tara geme de analfabeti functionali, copiii au ajuns sa aiba scrisul schimonosit, is tufe de venetia la invatatura, primesc note mari pe nimicuri, dar au nevoie de petreceri cu animatoare… pe bune ca atat mama care a propus cat si scoala care a acceptat au cel putin o doaga lipsa si obrazul, pardon soricul foarte gros.

  3. fac protest profesorii?
    de ce, a fost cumva prea putina sampanie?
    la anul o mamica de asemenea, moderna, saraca de ea, o sa lase o cerere la din_rector pentru petrecere-surpriza cu oleaca de canepa indiana si derivate din mac pe motiv ca o avut productie buna si plodul trebuie sa incerce si altceva nu doar discipline din astea demodate, gen mate, romana, istorie, info, limbi straine…

  4. Nu va inflamati,profilor le este frica sa nu ramana fara lefuri,vouchere si toate avantajele.Ii doare in kur de pregatirea elevilor si pe elevi asijderea.Sklava!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger