AcasăNewsProfesorii dintr-un sector al Capitalei, decisi sa intre in greva de luni

Profesorii dintr-un sector al Capitalei, decisi sa intre in greva de luni

Presedintele FSLI (foto: edumanager.ro)

Pe langa emotiile inerente pe care le au, pe durata „examenului maturitatii”, absolventii de liceu prinsi, in aceste zile, cu probele Bacalaureatului mai au un stres in plus, pana sa afle ce anume decis cadrele didactice, care ameninta cu greva, de luni incepand.

Presedintele FSLI (foto: edumanager.ro)

La momentul de fata, se stie ca mai multi profesori din sectorul 6 sunt decisi sa protesteze, din prima zi a spatamanii viitoare, pe fondul nemultumirilor pe care le au fata de Legea salarizarii, aspect confirmat de catre liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, duminica, la postul B1 TV. Urmeaza ca abia maine sa se afle si daca vor mai fi si alte cadre didactice, din Bucuresti si din tara, care se vor ralia grevei anuntate in plin BAC de vara.

Luni, pe 12 iunie, este programata sa se desfasoare proba de evaluare a competentelor digitale, inceputa vinerea trecuta. Insa in situatia in care se va ajunge la greva, se pot produce amanari in calendarul desfasurarii examenului de Bacalaureat, fiind posibil sa apara probleme si in cazul programului evaluarii Nationale.

65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger