AcasăNewsProfesori prinsi copiind la examenul de titularizare!

Profesori prinsi copiind la examenul de titularizare!

Mai multe cadre didactice au fost eliminate din concurs, dupa ce au fost prinse, luni, in timp ce incercau sa copieze la examenul de tilularizare in invatamantul preuniversitar.

Doi dintre candidatii la examenul de titularizare in invatamant care au fost surprinsi in timp ce incercau sa copieze cu ajutorul telefonului mobil au fost eliminati din concurs, la Slatina, potrivit presedintelui comisiei de examen, Cristina Nica. Potrivit acestuia, de la examenul de titularizare desfasurat luni au lipsit 95 de candidati din cei 872 inscrisi.

De asemenea, un alt profesor, de aceasta data din judetul Bistrita-Nasaud, care a sustinut luni examenul de titularizare, a incercat sa copieze de pe o fituica, in speranta ca va prinde un post cu o valabilitate mai mare de patru ani. Acesta a fost eliminat din concurs, potrivit informatiilor furnizate de inspectorul scolar general adjunct, Mihai Muresan.

Din totalul de 780 de candidati inscrisi la examen, 92 au absentat, numarul celor prezenti fiind, totusi, mai mare decat cel de anul trecut. De asemenea, au existat candidati care au parasit sala de examen dupa ce au vazut subiectele.

Foto: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger