AcasăNewsProfesor universitar, retinut pentru instigare la marturie mincinoasa

Profesor universitar, retinut pentru instigare la marturie mincinoasa

A ales sa dea o mana de ajutor, doar procurorii au intrat pe fir, astfel ca a ajuns de la catedra la Centrul de retineri.

Un cadru universitar constantean intrat in atentia reprezentantilor Directiei Nationale Anticoruptie din cadrul serviciul teritorial de la malul marii ajunge, in decursul zilei de marti, in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva, formulata de catre anchetatorii DNA care au dipus, in prima faza, retinerea sa.

Aceasta masura ultim mentionata a fost luata in cazul Gabrielei Lilios in cursul zilei trecute. Suspectata de instigare la marturie mincinoasa si, respectiv, la favorizarea faptuitorului, femeia, care lucreaza in mediul universitar, va ajunge in fata magistratilor Tribunalului Constanta, care vor hotari daca se impune sau nu arestarea sa pentru 30 de zile.

Lilios a fost retinuta dupa ce procurorii au ajuns la concluzia ca ar fi incercat sa determine o persoana sa sustina anumite neadevaruri, in momentul in care aceasta din urma a fost audiata, ca martor, intr-un dosar in care apare numele unui profesor universitar de la Facultatea de Farmacie de la Universitatea „Ovidius”, din Constanta. Pe scurt, ca ar fi incercat sa-l ajute pe profesorul respectiv. „Precizam ca, prin rechizitoriul intocmit de procurori, inculpatul Taralunga Gheorghe a fost trimis in judecata pentru infractiuni de luare de mita, savarsite in calitate de profesor universitar la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta”, sustin procurorii in comunicatul prin care se anunta retinerea cadrului universitar constantean.

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger