AcasăNewsProfesor universitar de la ASE, cercetat pentru luare de mita

Profesor universitar de la ASE, cercetat pentru luare de mita

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie efectueaza, vineri, mai multe perchezitii domiciliare, intr-un dosar in care sunt cercetate mai multe cadre didactice universitare din Bucuresti, pentru luare de mita si trafic de influenta.

In dosarul in care sunt cercetate opt persoane acuzate de luare de mita si trafic de influenta, respectiv dare de mita si cumparare de influenta este perchezitionata si locuinta unui prodecan al unei universitati din Bucuresti, a informat vineri PICCJ.

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie efectueaza cercetari intr-o cauza penala fata de cadre didactice universitare sub aspectul savarsirii infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta. Exista suspiciuni ca, in cursul lunilor iunie – iulie, ar fi solicitat si primit bani de la studenti pentru a le facilita promovarea unor examene de an, inclusiv a examenului de licenta, informeaza PICCJ.

„In cursul zilei de vineri procurorii deruleaza perchezitii simultane in trei locatii din Bucuresti. Actiunea este efectuata cu sprijinul Directiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, Directiei Generale Anticoruptie, precum si cu suportul tehnic si informativ al Serviciului Roman de Informatii”, se arata intr-un comunicat de presa.

author avatar
Alina Costache
358 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger