AcasăNewsProfesor din Sf. Gheorghe, acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu...

Profesor din Sf. Gheorghe, acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o eleva de 12 ani

Un profesor de la Liceul de Arta din Sfantu Gheorghe este acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o eleva de 12 ani. Minora a depus plangere la politie, iar barbatul a fost suspendat din functie pana la finalizarea anchetei.

(foto: gsiaf.licee.edu.ro)

La nici doua saptamani dupa ce o eleva acuza un cadru didactic de la Liceul „Jean Monnet” ca ar fi violat-o, o fata de 12 ani din Sfantu Gheorghe a depus plangere la politie sustinand ca un profesor ar fi intretinut relatii sexuale cu ea, potrivit Mediafax. „O minora acuza un adult ca ar fi intretinut relatii sexuale cu ea. Facem cercetari sa vedem daca cele reclamate se adeveresc sau nu”, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Covasna, Dumitru Ungureanu.

Pe langa plangerea facuta la politie, parintii fetei au sesizat si conducerea Liceului de Arta din Sfantu Gheorghe. Ca prima masura, profesorul de la „Plugor Sandor” a fost suspendat pana la elucidarea cazului. „Ca prima masura el (profesorul-n.r) a fost suspendat din activitate”, a declarat seful Inspectoratului Judetean Scolar (ISJ) Covasna, Keresztely Irma.

Cazul minorei care isi reclama profesorul nu este singular. La inceputul acestei luni, o eleva a LiceuluI „Jean Monnet” din Capitala a sustinut ca ar fi fost violata de profesorul de sport, in timpul unei excursii la Predeal. Octavian Visan a fost retinut pe 9 noiembrie, dar eliberat o zi mai tarziu.

368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger