AcasăNewsProfesor amenintat de un elev: Daca-mi dai doi, sa moara mama, te...

Profesor amenintat de un elev: Daca-mi dai doi, sa moara mama, te omor – VIDEO

(foto: captura youtube)

Batai crunte intre elevi, scandaluri sexuale in care sunt implicati si elevi si profesori in egala masura, dascali care nu au nicio putere in fata copiilor, acesta este, din pacate tabloul deceptionant al invatamantului romanesc.

(foto: captura youtube)

Un nou video in care elevii isi umilesc profesorii a fost postat pe youtube. Fara niciun pic de jena si fara nicio urma de bun simt, un tanar incepe sa tipe la dascalul sau si sa-l ameninte cu moartea. „Ba, daca-mi dai doi, sa moara mama, te omor!”, incearca baiatul sa-l intimideze. Colegii tupeistului par ca savureaza din plin momentul.

Ba ma mult, pe principiul “unde-s multi puterea creste”, inca un tanar s-a gandit sa-i sara in ajutor elevului curajos, si sa le demontreze fetelor amuzate peste masura, ca si el este barbat, si ca poate si el sa-si ameninte dascalul. Scandalul ia proportii ingrijoratoare, dar cu adevarat uimitor este faptul ca nimeni nu a intervenit in apararea cadrului didactic. Barbatul de la catedra a reusit sa-si mentina, totusi, calmul dar nu a mai putut sa tina si clasa in frau. Intr-un final, elevul iese din sala de curs, nu inainte de a-si arata forta, dand cu pumnul in catedra.

Aparatorii sistemului de invatamant si al profesorilor au aparut abia pe site-urile unde filmuletul a fost postat, pentru ca in viata reala se pare ca este mult mai cool sa iesi in evidenta printr-o atitudine negativa.

[youtube]7tF_4l8kbZ8[/youtube]

author avatar
Alina Costache
721 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger