AcasăNewsProfa' de italiana data afara dupa ce aceste poze au ajuns in...

Profa’ de italiana data afara dupa ce aceste poze au ajuns in toaleta profesorilor – FOTO

Se pare ca nu doar elevii sunt cei care calca pe bec si apar in tot felul de scandaluri sexuale, de multe ori se intampla ca protagonistii scenelor pentru adulti sa fie chiar profesorii acestora.

Fie ca o fac pentru bani, fie ca recurg la astfel de practici doar de distractie, rezultatele sunt aceleasi: profesorii devin un exemplu negativ pentru elevii pe mana carora ajung poze cu dascalii lor in situatii indecente.

Cazul unei profesoare de italiana, Anna Ciriani, un model de altfel pentru colegii din breasla, a scandalizat Italia, o tara a carei populatie se vrea a fi una crestina cu radacini adanci in dogmele catolice.

Anna a fost data afara din scoala dupa ce elevii ei i-au dat masca jos, punand poze cu profa’ de italiana in ipostaze porno, chiar in toaleta profesorilor. Cadrul didactic, descris de colegi si de elevi ca fiind o profesoara dedicata, nu pare ca ar fi avut cand sa se plictiseasca in timpul liber.

Anna Ciriani a mai fosta data afara dintr-un alt liceu, unde predase in urma cu cinci ani, tot din aceleasi motive. Cu toate acestea profesoara se simte nedreptatita sustinand ca nu ar trebui sa fie treaba nimanui cum isi petrece ea timpul liber. 

author avatar
Alina Costache
3.818 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger