AcasăNewsProfesoara Iohannis si-a plimbat elevele cu decapotabila

Profesoara Iohannis si-a plimbat elevele cu decapotabila

A lasat catalogul la scoala si si-a dus elevii la plimbare

Printre ipostazele inedite in care a fost surprinsa, pana acum, sotia presedintelui nu s-a numarat si cea de soferita. Joi, insa, un filmulet distribuit pe o retea de socializare infatisand-o pe Carmen Iohannis la volanul unei decapotabile s-a raspandit mai ceva ca painea calda.

A lasat catalogul la scoala si si-a dus elevii la plimbare

E cat se poate de clar: orele de dirigentie de azi sunt cu totul diferite de cele de acum 10 ani, sa spunem, si cu atat mai mult de cele surprinse in „Liceenii”, cu clasa lui Mihai, Dana si Ionica, elevii celebrului profesor-diriginte poreclit Socrate.

In cazul de fata, pe langa faptul ca se numara printre putinii liceeni din tara care au ocazia sa o aiba diriginta pe sotia sefului statului, trei adolescente din clasa pe care o „pastoreste” Carmen Iohannis se pot lauda cu faptul ca profesoara lor de engleza le-a plimbat – intr-o zi superba de toamna – cu o masina decapotabila.

Instantaneele postate joi pe Facebook dateaza de miercuri si au fost facute, asadar, la doar doua zile de la inceperea oficiala a scolii, la Cisnadioara, in apropier de orasul Sibiu, cu telefonul mobil al uneia dintre elevele aflate in autoturismul respectiv. Cum anume au ajuns elevii de clasa a XI-a diriginta lor acolo, explica Carmen Iohannis insasi, pe pagina sa oficiala, in dreptul unor poze cu gasca vesela: „Libertatea orei de dirigentie!(Cisnadioara, 14 septembrie)”.

Pentru ca ar mai fi de spus ca, pe langa inregistrarea pe care o puteti urmari mai jos, copiii si diriginta lor au facut mai multe fotografii, care au ajuns, de asemenea, pe Facebook.

sursa video: Facebook/Natalian Gaitan

sursa foto: Facebook/Carmen Iohannis

207 afisari

1 COMENTARIU

  1. AȘA PROFESORI, AȘA ȘCOLI
    Majoritatea presei române a aflat de ce o iubesc elevele pe Carmen Iohannis. Și, demonstrativ, prima doamnă (profesoară) a țării este „lăudată” cum se plimbă într-o decapotabilă cu trei copile – ea cu centură, elevele, bineînțeles, fără. Cică, „libertatea” orei de dirigenție…
    Adevărul este că și școala românească de modă nouă e plină de… „libertăți”, ba chiar și libertinaj. Mai cu limita de absențe la mica înțelegere, mai cu „proiecte” în loc de teme, mai pe bază de „competențe” în loc de învățare sistematică și riguroasă, mai cu documentare pe net în loc de fondul atestat al bibliotecilor, mai cu paznici plătiți la „gri” din banii părinților, mai cu dotări prin clase și „protocoale” achiziționate așișderea…
    Apropo, Opelul Cascada (cabrioleta) a(l) cui e? Că n-apare în declarația de avere a domnului Klaus…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger