AcasăNewsProfesoară înregistrată când o face cu ou și cu oțet pe Deca....

Profesoară înregistrată când o face cu ou și cu oțet pe Deca. Ministra Educației, numită „imbecilă” și „analfabetă”

sursa foto: romaniatv.net

Vorbe grele aruncate la adresa actualului ministru al Educației, Ligia Deca. Afirmațiile ar fi fost făcute de către o profesoară de la un liceu din Maramureș, și nu oricum, ci chiar în fața elevilor, înainte de vacanță.

Din primele informații, ar fi vorba despre o profesoară de română care ar fi făcut declarațiile jignitoare la adresa ministrului Educației.

„Potrivit imbecilei de ministră pe care o avem, este o imbecilă, este analfabetă ministra pe care o avem noi (…). Nu a predat nici măcar o oră și este ministrul Educaţiei” – sunt, conform ziaruldemaramures.ro, afirmațiile cadrului didactic Francesa Pok de la Colegiul Naţional Pedagogic „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmaţiei. Profesoara a fost înregistrată.

Ea nu-i rostește, așadar, numele lui Deca, dar chiar și așa cei mai mulți pot spune că un astfel de limbaj nu face deloc cinste unui cadru didactic.

Ce a declarat profesoara când i s-a cerut o reacție

Potrivit sursei citate, declarațiile profesoarei au fost făcute după greva generală din Educație, înaintea vacanței.

Șeful Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Maramureș, Mihai Pop, a declarat pentru aceeași sursă că a cerut să fie luate măsuri în acest caz, deoarece problemele cu comportamentul profesoarei respective sunt de cinci ani.

De la nivelul publicației din Maramureș s-a solicitat și un punct de vedere de la cadrul didactic în cauză. Doar că profesoara a ales să nu comenteze pe marginea acestui subiect. „Nu am nimic de declarat. Este o anchetă în derulare” – a precizat Francesca Pok, conform aceleiași surse.

author avatar
Andrei Coman
564 afisari

16 COMENTARII

  1. Ehee,imbecila e de soi,imbecila Esuatului imbecil.Si ce o sa-i faca acum profesoarei,o s-o dea afara ? Nu cred ca va indrazni.

  2. Au sarit tv pe profesoara , de ce ? trebuiesc cuvinte frumoase pentru cei care nu le merita ? terminati ci mironoseala si ipocrizia asta !

  3. E singura din toata mocirla numita educatie care merita marire de salariu.Restul pana la 300 sau 400 de mii ,cati or fi,sunt doar niste rame.

  4. Trebuia sa injure si Trupele Straine de Ocupatzie SUA de la care pornesc toate relele. Go Home Yankee Soldiers, You Go Home, Don’t You Have a Fucking Home of Your Own?!? Ba, da de ce ie Armata Americana in ROMANIA?!? Nu mai incape Armata Americii in SUA de trebuie s-o tinem la noi?!? SUA are o suprafata de 10 .000.000 km^2 (zece milioane de kilometri patrati) chiar n-au spatiu locativ la ei acasa?!?

    „Imparati pe care Lumea nu pute sa-i mai INCAPA, au venit si-n Tara Noastra de-au cerut Pamint si Apa…”

    Stale-ar in git! DEFINITIV!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger