AcasăNewsProfesoară din Lugoj, condamnată la închisoare pentru că a bătut un elev....

Profesoară din Lugoj, condamnată la închisoare pentru că a bătut un elev. Ce sentință au anunțat judecătorii

profesor-scoala

O profesoară de la Liceul Tehnologic “Aurel Vlaicu” din Lugoj a fost condamnată la nouă luni de închisoare, după ce, în urmă cu câţiva ani, a bătut un elev, relatează publicația locală Lugojinfo.ro.

Sentinţa, pronunţată de Curtea de Apel Timişoara, este definitivă.

Pedeapsa a fost majorată de la 4 la 9 luni de închisoare

Potrivit sursei citate, profesoara a fost condamnată la sfârşitul lunii trecute, însă surprinzător, ea încă preda. Profesoara, care preda educaţie fizică şi sport, a fost condamnată definitiv pentru purtare abuzivă, de către Curtea de Apel Timişoara, care a majorat pedeapsa iniţială stabilită de Judecătoria Timişoara de la patru luni de închisoare la nouă luni.

La momentul comiterii faptei, profesoara activa la un liceu din Recaş, instanţa reţinând că aceasta a lovit copilul, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale.

„Gravitatea faptei rezultă din faptul că inculpata era cadru didactic la data comiterii faptei, având în supraveghere o clasă de elevi minori (clasa a V-a), cu ocazia desfăşurării orei de educaţie fizică. Chiar dacă copilul era neastâmpărat sau i s-a adresat cu injurii, aceasta nu ar fi trebuit să aibă un comportament violent, constând în lovirea persoanei vătămate cu mâinile şi cu o pompă de umflat mingi în zona gâtului, ţinând cont de diferenţa de vârstă dintre inculpată şi persoana vătămată, de putere între persoanele implicate, precum şi de ascendentul pe care îl avea inculpata asupra minorului, fiind profesoara acestuia de educaţie fizică şi sport. Totodată, Curtea reţine că pe lângă vătămările şi leziunile fizice, persoana vătămată minoră a suferit vătămări de natură psihică, emoţională, în condiţiile în care a fost agresată fizic în public, în faţa tuturor colegilor de clasă, încercând un sentiment de umilinţă şi ruşine”, au precizat magistraţii în motivare.

Judecătorii au decis amânarea aplicării pedepsei de nouă luni închisoare, stabilind un termen de supraveghere de 2 ani.

author avatar
Andreea Vlad
447 afisari

8 COMENTARII

  1. Ce fraiera. Trebuia sa tocmeasca 2 betivi si-l aranjau pe destrabalat! Cum sa pipaie profesoara in partile intime?

  2. Elevul care a injunghiat profesoara din Bucuresti nu va pati nimic ca-i minor saracul dar profesoara care a urecheat un nesimtit ia noua luni de puscarie, iar noi ne miram ca nu merge bina educatia. merge foarte bine -> la groapa.

  3. Pina la urma o sa decida elevii nu profesorii asta-i politica ”corecta ” care distruge totul .

  4. elevul injura profesorul dar e condamnat tot profesorul , de asta avem analfabeti cu duiumul .

    • In ritmul acesta vor iesi de pe bancile scolii foarte multi „Nike”. Ei stiu doar sa injurie, sa bata, nu au pic de educație.
      Cu siguranța asa sunt si parintii lor. Acum, judecatorii, cu aceste sentințe fac si mai mult rau.

  5. gatul rupt ca la „porumbelul nevinovat”. macar sa stii de ce faci puscarie si elimini un imbecil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger