AcasăNewsProfesoară din Constanța, dată afară după ce a tăiat unghiile elevelor cu...

Profesoară din Constanța, dată afară după ce a tăiat unghiile elevelor cu o foarfecă mare – VIDEO

unghiiProfesoară din Constanța, dată afară după ce a tăiat unghiile elevelor cu o foarfecă mare - VIDEO

Scandal uriaș la un liceu din Constanța. O profesoară le-a tăiat elevelor unghiile cu forța. Cadrul didactic a folosit un foarfec mare pentru a ajusta „manichiura” adolescentelor.

Victime sunt eleve de clasa a X-a de la Colegiul Comercial Carol I din municipiul Constanţa. Profesoara a invocat că elevele erau în practică și există anumite reguli impuse de vestimentație dar și aspect, ca, de exemplu, unghii tăiate și îngrijite.

Întâmplarea a ajuns însă în atenția Inspectoratului Școlar, dar și a conducerii liceului de la părinți, care au relatat ce le-au spus copiii.

Elevele nu aveau voie cu unghii mari la practică

Acțiunea profesoarei din supermarket, unde elevele făceau practică, nu a rămas fără ecou. Inspectorul general a solicitat conducerii unităţii de învăţământ ca profesoara să nu mai predea acolo.

Potrivit unor surse neoficiale, la ședințele cu părinții li s-a cerut acestora să nu le mai permită fetelor să poarte unghii mari, dar elevele nu s-au conformat. Așa se face că la o clasă de a X-a care își desfășura activitatea de practică într-o unitate alimentară, profesoara, nemulțumită de faptul că unele fete aveau unghiile prea lungi le-a tăiat cu foarfeca, scrie ziuaconstanta.ro.

Unghiile ar fi fost tăiate însă mult prea scurt, iar degetele fetelor au fost rănite până la sânge.

author avatar
Andreea Vlad
688 afisari

1 COMENTARIU

  1. Merita o marire de salariu nemernica,doar e „dascal” ce dracu.Dupa ce se potoleste scandalul si vitele mioritice numite parinti isi vor incasa pretul tacerii o vor chema inapoi.Ca astia nu pot fi dati afara ,sunt capusile eterne pe spatele vitelor mentionate mai sus.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger